- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biliskmer
aktív tag
Szevasztok!!
Lenne egy kérdésem, de nem tudom, hogy melyik forum is kell nekem, ezért ha rossz helyen vagyok szóljatok.
Havernak van egy két éve vásárolt Acer TimelineX 3820TG notija.
Meséltem neki a nemrég PH megjelent mSATA SSD teszt eredményét.
Arra jutottunk ,hogy szeretne a notiba egyet, de van egy pici gond ezzel.A notiban mindössze 1 db mSATA/Mini PCI Express csati van (ami jelenleg a wifi modul helye, nem szivesen venné ki, a wifi azért hasznos...), mivel optikai meghajtó nincs ezért a merevlemez rögzítő keret sem alternatíva.
Viszont a notiban ki van hagyva a hely egy második mSATA/Mini PCI Express csatinak, csak magát a csatolót nem forrasztották be.Ismertek valakit aki megfelelő felszereléssel igényesen be tudna forrasztani egy csatit?
Az alaplapot elnézve a csatihoz el van vezetve aminek kell, csak a foglalat hiányzik.(vásárláskor 250k-s noti, és lespóroltak egy csatit )
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest