- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arkennys
addikt
válasz
Thunderzolee #6309 üzenetére
Köszi a témával foglalkozást
Nem is játékra kell igazán, pl amikkel játszok, azok régi, de nekem tetsző játékok (pl fable - lost chapters, heroes 4, divine divinity és hasonlók), ezeket most is viszi gond nélkül, maximumon is. Az nekem elég is belegondolva e téren
Csak a proci miatt sokszor érzem, hogy egyszerre több dolgot csinálni vele nem ajánlatos dolog, azért szeretnék bele valami lehetőség szerint jobbat, de anélkül, hogy nem megfelelő hűtés miatt beégesse az egészet
Szerintem végül csak azt cserélem és megelégszek vele, játszani ottlesz az asztali, itthonra meg a lapos, csak akkor kicsit jobb használhatósággal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Formula-1
- VR topik
- World of Tanks - MMO
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Goddess of Victory:Nikke
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- Notebook bontás (Asus, Acer, HP, Dell, Lenovo)
- DELL PR03X dokkoló tápegységgel
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest