Hirdetés
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 10.03
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Thunderzolee
üzenetére
koszonom, amugy a kartya nagyon jo jatekra is ami kifoghat rajta 1 bf3 ott mar nem lehet high beallitasokkal jatszani
... csak gondoltam hogy eselteg ez meg jobb lehet ha mar 2 magos vagy kartyas... viszont abban tudnal meg nekem segiteni hogy a 3.0 b ami mondjuk ati 5850 v 70 kartya, egyezik e a foglalat a 3.0 he kartyaval? vagy hala az egnek a gyartok ennyire g cik, hogy minden kartyanal mas foglalatot adnak ki. mondjuk felek hogy inkabb masik laptopot kene nezni, de az mar min gtx 460m nel indul ami erdemben tobbet tudna, mint most ez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Magisk
- Battlefield 6
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Nincs több titok a OnePlus 15R-t illetően, megjött Európába
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung kuponkunyeráló
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- Alienware 17r4 olvass
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
... csak gondoltam hogy eselteg ez meg jobb lehet ha mar 2 magos vagy kartyas... viszont abban tudnal meg nekem segiteni hogy a 3.0 b ami mondjuk ati 5850 v 70 kartya, egyezik e a foglalat a 3.0 he kartyaval? vagy hala az egnek a gyartok ennyire g cik, hogy minden kartyanal mas foglalatot adnak ki. mondjuk felek hogy inkabb masik laptopot kene nezni, de az mar min gtx 460m nel indul ami erdemben tobbet tudna, mint most ez.
Pyttawrx