Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Thunderzolee
üzenetére
koszonom, amugy a kartya nagyon jo jatekra is ami kifoghat rajta 1 bf3 ott mar nem lehet high beallitasokkal jatszani
... csak gondoltam hogy eselteg ez meg jobb lehet ha mar 2 magos vagy kartyas... viszont abban tudnal meg nekem segiteni hogy a 3.0 b ami mondjuk ati 5850 v 70 kartya, egyezik e a foglalat a 3.0 he kartyaval? vagy hala az egnek a gyartok ennyire g cik, hogy minden kartyanal mas foglalatot adnak ki. mondjuk felek hogy inkabb masik laptopot kene nezni, de az mar min gtx 460m nel indul ami erdemben tobbet tudna, mint most ez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Androidos fejegységek
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Gumi és felni topik
- Építő/felújító topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
... csak gondoltam hogy eselteg ez meg jobb lehet ha mar 2 magos vagy kartyas... viszont abban tudnal meg nekem segiteni hogy a 3.0 b ami mondjuk ati 5850 v 70 kartya, egyezik e a foglalat a 3.0 he kartyaval? vagy hala az egnek a gyartok ennyire g cik, hogy minden kartyanal mas foglalatot adnak ki. mondjuk felek hogy inkabb masik laptopot kene nezni, de az mar min gtx 460m nel indul ami erdemben tobbet tudna, mint most ez.
Pyttawrx