- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
válasz
Thunderzolee #5518 üzenetére
A vicc az egészben az, hogy odaadtam faternak a gépet, használja, próbálagassa, kérdezem pár nap múlva, hogy na milyen a gép? Gyorsabb? A válasz: háát talán igen, sőt biztosan, na mondom megnézem magamnak, a gép gyorsabb nem képzelődtem korábban sem, user error van, fater a lassú
Nézem ahogy netezik, megnézi az oldalakat alaposan, mire a touch paddal rámegy egy linkre addigra egy 486-os is betöltené a flash oldat így azt kell mondjam, hogy a gép túlmutat fater sebességén jelentősen, na de majd belejön, kb 10 éve nem számítógépezett szóva van egy kis kihagyása
Na igen, nem mutatja meg igazán hasonló teljesítményű gépek vagy alkatrészek esetén, hogy melyik a jobb, elég lenne ha csak egész számokat írna ki. Ennek is néztem a biosát de igazából olyan notisan üres
Mindenesetre ahhoz képest, hogy az a gép 2006-2007-es egész szépen megy rajta a win 7 home premium és minden más is
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- 2db 15.4"-os inverteres kijelző
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest