Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
mellov
csendes tag
Sziasztok!
Nemi gazán vagyok jártas a témában, remélem ti tudok segíteni. Van egy Acer Aspire 5738zg laptopom, pentium dual-core t4400 procival. Arra szeretnék választ kapni hogy van e mód annek cseréjére, valami komolyabbra, és árban mennyire érné ez meg nekem körülbelül.Memóriabővítés is szóva jöhetne. Úgy hallottam eléggé kényes dologról lenne szó. Előre is elnézést ha már előttem feltették ezt a kérdést...
Még csak annyit, hogy van e mód valamiféle hűtés tuningnak? Úgy veszem észre egyre jobban melegszik a kicsike.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- SSD kibeszélő
- Óra topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eladó tápegység (ADP-120VH D) NUC-hoz és laptopokhoz. (több darab)
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- HP USB-C G5 Dokkoló (5TW10AA ABB) Új
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3660
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest