Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Safe Mode az agyban
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Peter Kiss: Somogyi internet rádió INR 5000/BK
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Preko
csendes tag
Sziasztok!
HP nx9020-as notebookban szeretnék memóriát bővíteni. Már úgy érzem elég rendesen utánanéztem, de azért meghallgatnám a szakértők véleményét is.
Gép adatlapja itt: [link]
Jelenleg egy 256MB PC2700 DDR van benne, de szeretnék minél többet belepakolni, mert nagy memóriaigényű programokat (adatbányászat) is futtatnék rajta. Az adatlapon az szerepel, hogy max 1GB mem rakható bele (bármelyik slotba!), de a chipset (Intel 852GM) doksijában ilyet találtam: ''Supports 128-Mbit, 256-Mbit, and 512-Mbit technologies providing maximum capacity of 1-GB with x16 devices and up to 2-GB with high density 512-Mbit technology''.
Ezek szerint elképzelhető, hogy 2GB-t is bele tudok paszírozni? Ha igen, akkor milyet kell keresni? Mindenképp Kingstonra szavaznék, mert arról csupa jót hallok.
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- 2 X Dell Poweredge T320, 96GB DDR3 ECC RAM, 2.2 GHz CPU, 2 x 495W PSU
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx