- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Preko
csendes tag
Sziasztok!
HP nx9020-as notebookban szeretnék memóriát bővíteni. Már úgy érzem elég rendesen utánanéztem, de azért meghallgatnám a szakértők véleményét is.
Gép adatlapja itt: [link]
Jelenleg egy 256MB PC2700 DDR van benne, de szeretnék minél többet belepakolni, mert nagy memóriaigényű programokat (adatbányászat) is futtatnék rajta. Az adatlapon az szerepel, hogy max 1GB mem rakható bele (bármelyik slotba!), de a chipset (Intel 852GM) doksijában ilyet találtam: ''Supports 128-Mbit, 256-Mbit, and 512-Mbit technologies providing maximum capacity of 1-GB with x16 devices and up to 2-GB with high density 512-Mbit technology''.
Ezek szerint elképzelhető, hogy 2GB-t is bele tudok paszírozni? Ha igen, akkor milyet kell keresni? Mindenképp Kingstonra szavaznék, mert arról csupa jót hallok.
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dune: Awakening
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- CPU léghűtés kibeszélő
- BestBuy topik
- Gigabyte alaplap topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Raspberry Pi
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest