- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pro70
senior tag
Amilo M1437G-ben cseréltem videokarit....az X700-hoz nincs, illetve végül találtam drivert, de ki is nyírtam vele a vga-t mind1 nem is ez a lényeg.....minden "tökéletes most" ...úgy értem az új karinak (8600M GT) fexik a win7, de magának a gépnek, valszeg az oprendszernek köszönhetően (win7 topikba már írtam, azt mondták vírus lehet, de nem az) vannak dolgai...pl. ha egy régi lemezt nehezen olvas, gondol 1et és eltünteti a meghajtót, ami csak akkor jön vissza ha behelyezem a telepítő-cd-t és újraindítás után nem nyomok meg gombot... ...Aztán ott van az alvó állapot...ha felébresztem nem mindig ad képet... ...Meg még annyi lenne, normális dolog-e az hogy szimpla netezés közben se "hűvösebb" a vga 69 foknál...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest