- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsitro
csendes tag
Sziasztok, új vagyok itt és látom hozzáértők írogatnak errefelé. Ezért mesélném el a történetem:
Van egy rossz Amilo Pro 3505-ös FS laptopom, aminél VGA hibát állíptottak meg esetleg Északi híd bajjal is. Ezt nettó 26-30 közt tudja megjavítani az egyik cég, ami tudom, hogy ennyibe kerül, csak nekem nincs ennyipénzem.
Azt találtam ki, hogy veszek egy 3 hónap garanciás új alaplapot (~25e) hozzá és szánok rá egy pár 10 órát hogy beszereljem egyedül.
Kérdésem a következők:
-Van e bármilyen kizáró ok, hogy meg tudjam csinálni megfelelő csvarhúzókészlettel és némileg fejlettebb aggyal. Értem ezalatt: megjegyzem hogy szedem szét és amikor visszafele csinálom, akkor nem a régi alaplapot teszem vissza hanem az újat. XD
-El tudom e rontani, ha semmilyen foglalatot, szalagot nem szakítok el?
-Ennek a céges munkadíja azért 10e Ft környékén mozog, mert 4órát kell csavarhúzózni?Ha megoldható otthoni szereléssel, milyen tippet tudtok adni, amire vigyázzak?
Válaszotokat előre is köszönöm,
Gábor
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest