- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kojak007
csendes tag
sziasztok!
olyan problémám lenne, h van egy Asus N71JQ notim, aminek fasza videokártyája van elvileg...de az alap HDMI kimenet csak az 1080p felbontást tudja kiküldeni külső monitorra... :S
namost a célom az lenne, h egy nagyobb monitort 27" azaz 2560x1440-t meg tudjak jeleníteni kiegészítő kijelzőnek...
sokat olvasgattam utánna és ahhoz vagy Dual-DVI vagy mini display port kéne, mert bár állítólag a HDMI tudná ezt a felbontást, de a mittomén milyen szabvány miatt lekorlátozták az 1080p-re...
arra gondoltam, h esetleg felnyittatnám egy hozzáértő nagyon profi harver guruval, bár ilyet még egyenlőre nem ismerek.. és valahogyan a vga-ból leágztatnék egy olyan kimenetet konkrétan mini display portot, h tudja a nagy felbontást... az esata luk a gépházban sztem méretben jó lenne a mini displaynek... azt feláldoznám, mert úgyis van usb3
szerintetek ez elvileg kivitelezhető lenne profi mókolással/forasztgatással? elég új a noti ezért nem szívesen cserélném le, de a nagy felbontás eléggé fontos lenne...
tudna e valaki segíteni a problémámon? esetleg más ötlettel, vagy ennek az én ötletem megerősítésével, esetleg h merre induljak el?
köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 5
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Windows 11
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- 3,6 GHz fölé kúszott a Galax GeForce RTX 5090D GPU órajele
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- További aktív témák...
- Alza USB-C Dock - AlzaPower USB-C Dock Station 5in1 black
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Microsoft 1661 Thunderbolt Dock
- BASEUS állítható Laptop állvány 11-17" (ezüst)
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest