- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andrew84
tag
Még valaki esetleg a #403-hoz?
-
Andrew84
tag
Némi ténfergés után - mostmár remélem jó helyen - kérnék némi helpet...
Vettem egy Mobil P4 3.06-os procit. Ezt a laptopomba szántam, mivel ebben egy ugyancsak 3.06-os asztali P4 van, ezért gondoltam beújítunk egy mobilt a notiba... A cuccot elsőnek egy P4P800 SE lapba próbáltam bele. Itt a bios megállapította hogy ''uCode loading error'' és hogy toljak F1et a továbbhoz. Ez érdekes, mert a legfrissebb bios van fent. A gép elindult 1600MHz-en, mivel a 12/23-as szorzók közül neki a 12 volt szimpi... Nem is bánkódtam sokat, átdobtam a notiba (Acer Aspire 1610 LMi). Itt viszont meg se nyikkant. Hála Istennek amikor visszatettem az asztali 3.06ost akkor megint elindult, tehát tutira a cpu nem tetszett neki.
Arra gondoltam, hogy lehet hogy a proci hibás - olvasgattam minden féle microcode-update-ről meg hasonló ínyencségekről (erről szívesen olvasnék bővebb infót ). Lehet hogy ez megoldaná a problémámat?
A laptopon megpróbáltam biost downgradelni 2.0-ról, de nem találtam régit - ez a legfrissebb bios hozzá.
Igencsak örülnék, hogyha sikerülne a notiba belehackelni a mobil procit - úgy, hogy működjön is. Az asztalinál meg a bios updaten kívül más nem jut eszembe, ezért kérem segítségeteket.
sajátmagam tisztázása végett írom csak, hogy nem állt szándékomban elszemetesíteni a fórum-rootot, de nem találtam meg vmiért ezt a totyikot - pedig kerestem, csak épp sietve indulnom kellett...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bittorrent topik
- Automata kávégépek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Formula-1
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest