- Argos: Szeretem az ecetfát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- #95904256: Socket370 / 3DMark2001
Új hozzászólás Aktív témák
-
bakesz001
csendes tag
Üdv. Mindenki!
Arra a kérdésre keresem - kétségbeesve - a választ, hogyan lehet leszedni a procihűtőről a processzort!?
Nem nyelvbotlás, ugyanis adott egy Asus A2500H noti, az alaplapján DC-aljzatot kellett cserélni, szétszedéskor viszont a hűtő a procival együtt jött csak ki a foglalatból (még jó, h. a lábai épen maradtak...).
A csere megvan, össze kéne rakni a gépet, de nem tudom leszedni a procit a hűtőről, mert a gyári "kenőcs" olyan, mintha oda lenne betonozva
Tudja vki, h. szervízben mivel szedik szét (az ASUS szervízes ügyfélszolg. finoman kitért a válasz elől = vigyem szakszervízbe)? Csakhogy ilyent a környékben egyébként sem találtam...
Lehet, hogy csak rá van égve a paszta???Véleménye vkinek?...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest