Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
FerenczyK
csendes tag
Sziasztok!
Abban kérném a segítségeteket, hogy FuSi Pa1538-as laptopom tegnap gondolt egyet, és nem kapcsol be többet. Előtte egy órával használtam, és azóta semmi.
Elindul a ventije, világít a wlan meg a bekapcs ledje, de a vinyó meg se nyikkan, cd-t olvassa egy kicsit az elején, de utána semmi. Ha a vinyója halt volna meg, attól még maga a gép elindult vona nem? Lcd-nek is be kéne kapcsolnia. Nem tud valaki valami infót ezzel kapcsolatban, hogy mi lehet?gari már nincs rajt, szétszedtem, memót vinyót kiszedtem, visszaraktam, de semmi változás.
köszi előre is.
Üdv
aresz
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Cyberpunk 2077
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Synology NAS
- Google Pixel topik
- Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- Google Pixel 6 - új rendszer új köntösben
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- BASEUS állítható Laptop állvány 11-17" (ezüst)
- Lenovo Thinkpad L440 alaplap
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest