- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- votlage71: Kábel menedzsment
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
FerenczyK
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Fusi 1538as Pa laptopom.
alaplap tönkre ment benne, 100e lenne a javítása. Ha esetleg valakit érdekelne alkatrésznek eladnám.Amd x2 TL-50es van benne asszem, 2magos 1,6ghz-s 2x512-es DDR, 120Gb-s WestelDigital vinyó, Nvidia Gforce 7400 vidikártya, lcd-je 5hónapja újra cserélve, 6cellás aku, hibátlan még 2óráig bírta vele, vigyáztam rá, csak 1ik pill ról a másikra meghalt a gép.
kikapcsoltam, és 1óra múlva nem akart bekapcsolni.ferenczy.karoly@gmail.com-ra írjatok, ha érdekel. köszi
helyileg Veszprémben vagyok.
-
FerenczyK
csendes tag
Sziasztok!
Abban kérném a segítségeteket, hogy FuSi Pa1538-as laptopom tegnap gondolt egyet, és nem kapcsol be többet. Előtte egy órával használtam, és azóta semmi.
Elindul a ventije, világít a wlan meg a bekapcs ledje, de a vinyó meg se nyikkan, cd-t olvassa egy kicsit az elején, de utána semmi. Ha a vinyója halt volna meg, attól még maga a gép elindult vona nem? Lcd-nek is be kéne kapcsolnia. Nem tud valaki valami infót ezzel kapcsolatban, hogy mi lehet?gari már nincs rajt, szétszedtem, memót vinyót kiszedtem, visszaraktam, de semmi változás.
köszi előre is.
Üdv
aresz
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós topik
- Spórolós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- OLED monitor topic
- Google Chrome
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest