Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: FIFINE A6T - Gamer és Streamer állványos mikrofon
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mobster
csendes tag
Sziasztok. Én még új vagyok a laptop felhasználók körében. Elég jutányos áron tudtam venni egy Asus a6m-q091-es laptopot. (80Gb hdd, Nvidia go 6100 vga, 1Gb ddr2 memória, amd sempron 3400+ 18000Mhz cpu). Engem az érdekelne, hogy meddig lehetne bővíteni a laptopom cpu-ját? Én szívesen beleraknék egy kétmagos procit, de nem tudom, hogy a pc és a laptop procik között van-e valami különbség. Azt tudom, hogy jóval jobban melegedne, de mégis mekkora lenne az, ami még nem okozhat problémát?. A videókártya is elég gyengus, arról viszont lövésem sincs, hogy annál milyen lehetőségek vannak a cserére, elvileg van egy pci slot-om, oda tudok elvileg rakni egy vgat-t, mert a mostani az integrál? Előre is köszönöm a tanácsokat, és bocs a butaságért, de bízom benne hogy segítetek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Lenovo Legion Booststation RTX2060 6GB videokártyával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Pyttawrx