Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
Jézus Máriám!
Ezzel azt akarod csendben sugallani, beleültetni agytekervényeimbe, hogy a CoreGyuó az már a SppedStep működését figyelembe véve eszi meg azt a 31W-ot átlagosan?Akkor viszont ezt a marketinget én úgy benyeltem, mint a torkos boci. Józan paraszti ésszel ugyanis úgy gondolkoztam, hogy 31W a Yonah Cerka M is, és 31W a Yonah CoreDuo is. De mivel az utóbbi fejlettebb, ezért felét eszi, mint a cerka. Hát most már nagyon pipa vagyok.
HGyu
MOD: amúgy valóban igaz lehet, hogy átlagos a fogyasztási érték, ami a megadott, így utólag visszanézve. Ugyanis kb. akkor fúj ugyanolyan meleget (kicsit melegebbet) az újabb CPU, mikor le van véve. Normál frekin egyenesen hőlégfúvó lesz! Mi lesz velem nyáron?

MOD2: A magok kikapcsolása akkor továbbra is érdekelne, hogy is megy a dolog. Továbbá lehetséges 0,95V-nál kevesebbet adni szegénykének? Ha igen, mi úton-módon?
Köszi: HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ezzel azt akarod csendben sugallani, beleültetni agytekervényeimbe, hogy a CoreGyuó az már a SppedStep működését figyelembe véve eszi meg azt a 31W-ot átlagosan?
Pyttawrx