Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
Jézus Máriám!
Ezzel azt akarod csendben sugallani, beleültetni agytekervényeimbe, hogy a CoreGyuó az már a SppedStep működését figyelembe véve eszi meg azt a 31W-ot átlagosan?Akkor viszont ezt a marketinget én úgy benyeltem, mint a torkos boci. Józan paraszti ésszel ugyanis úgy gondolkoztam, hogy 31W a Yonah Cerka M is, és 31W a Yonah CoreDuo is. De mivel az utóbbi fejlettebb, ezért felét eszi, mint a cerka. Hát most már nagyon pipa vagyok.
HGyu
MOD: amúgy valóban igaz lehet, hogy átlagos a fogyasztási érték, ami a megadott, így utólag visszanézve. Ugyanis kb. akkor fúj ugyanolyan meleget (kicsit melegebbet) az újabb CPU, mikor le van véve. Normál frekin egyenesen hőlégfúvó lesz! Mi lesz velem nyáron?

MOD2: A magok kikapcsolása akkor továbbra is érdekelne, hogy is megy a dolog. Továbbá lehetséges 0,95V-nál kevesebbet adni szegénykének? Ha igen, mi úton-módon?
Köszi: HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Mesterséges intelligencia topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kuponkunyeráló
- Call of Duty: Black Ops 7
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LEGO klub
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Filmgyűjtés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB AIGO B352A Chieftec 400W
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezzel azt akarod csendben sugallani, beleültetni agytekervényeimbe, hogy a CoreGyuó az már a SppedStep működését figyelembe véve eszi meg azt a 31W-ot átlagosan?
Pyttawrx