Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
moma
őstag
válasz
Thunderzolee #15304 üzenetére
Szia.
Nagyon köszi a rengetek tudást!
Azért gondoltam a több ramot most, mert előbb utább úgyis kelleni kell és akkor később csak a kisebb modult kell cserélni nem mindkettőt. Meg tudok is most venni áfa nélkül, ami később nem biztos, hogy menne. Szóval arra gondoltam, hogy most veszek annyiért ami belefér. De persze lehet hogy később meg eleve olcsóbb lesz a ram.
Amúgy ez az e nélküli 5520 az idei. 64gb a max ram.
Ez a proci: 11th Generation Intel Core i5- 1135G7 (4 Core, 8M cache, base 2.4GHz,
Ilyen modul van benne: Speed 3200MHZ, Standard: DDR4, Voltage: 1.2V. Az időzítés az ezekből valami, vagy az a Memóriakésleltetés? Az is opció, hogy ezt eladjam és vegyek párban most valamit. Mit gondolsz? Bár ez elég gyors ramnak tűnik.ssd
Akkor jól értem, hogy ha a rendszer a másokon van ezen meg adatok lesznek főleg, akkor akár egy ilyen is jó lehet? Vagy érdemes így is gyorsabbat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 PLUS CM 650W
- Update 10.21. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest