- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
espeke
tag
Duree: Igen, ha jó fejek lennének, segíthetnének, ráfizetéssel, a gari is megmaradna (még 4 hó). Garanciába cserélték a jelenlegi AUO61ED kódnevű kijelzőre, ami vakítja a szemem. Értem, hogy ilyet nem igen akarnak cserélni, de így összeségében egy rosszabb laptopom van, mint, amit vettem
Veszek bele, ezt meg tervezem eladni. A laptom Acer a515-51g-51jp. Szeretnék egy jobb kijelzőt bele rakni. Egy BOE-t találtam eddig, aminek 94% az srgb-je és IPS, mint ez.
Kijelző csere általában:
Mitől függ, hogy egy kijelző kompatibilis -e a laptopunkkal?
Pl. 720p-ről 1920x1080-ra váltani úgy tudom nem gond, 4k-ra viszont már igen ?
Ha keresek ugyanolyan panelt, mint az enyém, aminek 30 pines csatlakozója van,
ugyanakkora a mérete (15'6''), a frekvenciája is 60hz-60hz akkor mi az, ami nem ok lehet?
Azokkal a kijelzőkkel nem menne a fN billentyűs fényerő-beállítás?6bit-es színmélységű kijelző helyett 8bitest is lehet bele rakni vagy 6bit+frc-t, ami nem tudom mi és azt se tudom számítana -e
Úgy tudom, jó eséllyel 60hz-ről 120-ra váltani nem megy.
Ezeket most általánosságba kérdem, hogy ha vki a laptopjába keres kijelzőt, azontúl, hogy van egy lista, melyikek a kompatibilisek, azontúl melyik a jó hozzá és mi alapján?
Ez a kompatibilitás az alaplaptól meg a VGA-tól függ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged