Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Gurulunk, WAZE?!
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- leslieke: leslieke farmerzsebe
Új hozzászólás Aktív témák
-
espeke
tag
Duree: Igen, ha jó fejek lennének, segíthetnének, ráfizetéssel, a gari is megmaradna (még 4 hó). Garanciába cserélték a jelenlegi AUO61ED kódnevű kijelzőre, ami vakítja a szemem. Értem, hogy ilyet nem igen akarnak cserélni, de így összeségében egy rosszabb laptopom van, mint, amit vettem
Veszek bele, ezt meg tervezem eladni. A laptom Acer a515-51g-51jp. Szeretnék egy jobb kijelzőt bele rakni. Egy BOE-t találtam eddig, aminek 94% az srgb-je és IPS, mint ez.Kijelző csere általában:
Mitől függ, hogy egy kijelző kompatibilis -e a laptopunkkal?
Pl. 720p-ről 1920x1080-ra váltani úgy tudom nem gond, 4k-ra viszont már igen ?
Ha keresek ugyanolyan panelt, mint az enyém, aminek 30 pines csatlakozója van,
ugyanakkora a mérete (15'6''), a frekvenciája is 60hz-60hz akkor mi az, ami nem ok lehet?
Azokkal a kijelzőkkel nem menne a fN billentyűs fényerő-beállítás?6bit-es színmélységű kijelző helyett 8bitest is lehet bele rakni vagy 6bit+frc-t, ami nem tudom mi és azt se tudom számítana -e
Úgy tudom, jó eséllyel 60hz-ről 120-ra váltani nem megy.Ezeket most általánosságba kérdem, hogy ha vki a laptopjába keres kijelzőt, azontúl, hogy van egy lista, melyikek a kompatibilisek, azontúl melyik a jó hozzá és mi alapján?
Ez a kompatibilitás az alaplaptól meg a VGA-tól függ?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Python programozás
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Veszek bele, ezt meg tervezem eladni. A laptom Acer a515-51g-51jp. Szeretnék egy jobb kijelzőt bele rakni. Egy BOE-t találtam eddig, aminek 94% az srgb-je és IPS, mint ez.
Úgy tudom, jó eséllyel 60hz-ről 120-ra váltani nem megy.
Pyttawrx