Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Victoryus: Hp T630 thin client, htpc
- sziku69: Szólánc.
- lionhearted: Telekom TV Mikrotikkel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
c64fanhun
tag
válasz
Pyttawrx #14126 üzenetére
Hát köszönöm a tanácsokat, megfogadom, és tanultam a hibámból. Silány olcsó pasztát többet SOHA!
Ma jött meg, mentem érte a postára. Szétszedtem a gépet, a paszta egyébként nem nézett ki rosszul, nedves is volt, de kicsit túl híg, bár ez már látszott mikor felkentem. Letakarítottam, ment rá mx4, viszonylag nagy gombóc, amit többé kevésbé elkenegettem.
Aztán jött a teszt:Ez 8 percnél volt, kezdéskor a proci olyan 10-15mp után megugrott 96 fokra, aztán a ventilátor elkezdett dolgozni, és végig a hőfokok 70-89 közt ugráltak, de látszik átlagban 77 körül. + A ventilátor nem 6500-on, hanem max 5400-on pörgött, és eléggé hallható volt a különbség.
Szóval az mx4 bevált, remélem így is marad
Köszönöm a sok segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Lista frissítve (1000+ db laptop - 2025.10.07) - RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest