Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pajac: 27 ezer kilométerrel közelebb, mint átlagosan
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? Igen, gyere, mutatom, hogy hol...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adzo82
tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Köszi a választ. Amúgy lehet hogy fals oldalt néztem de a Ivy Bridge 3612QE elvileg kompatibilis a H65-s chipsettel is. Azért gondoltam a cserére azzal. Itt találtam:
http://www.cpu-upgrade.com/mb-Intel_(chipsets)/HM65_Express.html
Amúgy a 2640M-s most allin 90-110 dollár és új. Shen Zen-től ahonnan már rendeltem ezt-azt és kifogástalan. Ha azt nézem, hogy + 600 mhz turbo alatt akkor talán annyit nekem megér. Csak azt szeretném már olvasni, vagy hallani valakitől, hogy nyugodtan cseréljem ki a 2410M-t a 2640M-re, mert működni fog és nem lesz a túlmelegedés miatt throthling
Eddig még senki nem volt benne biztos. Amúgy, ha a termal design power azonos és mégis van közte 500-600 mhz eltérés, akkor az lényegesen jelentkezhet a hőtermelésben is? Gondolok olyan +10 C? Vagy, mivel egy kategóriában vannak a TDP-t tekint akkor ez nem fog akkor sem hőmérséklet különbözettel járni, még ha 500-600 mhz különbség is van közte teljesítményileg?Még egyszer köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- ROG Ranger BP2500 Laptop Hátizsák
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- HP 230W Center Pin tápegységek
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Eddig még senki nem volt benne biztos. Amúgy, ha a termal design power azonos és mégis van közte 500-600 mhz eltérés, akkor az lényegesen jelentkezhet a hőtermelésben is? Gondolok olyan +10 C? Vagy, mivel egy kategóriában vannak a TDP-t tekint akkor ez nem fog akkor sem hőmérséklet különbözettel járni, még ha 500-600 mhz különbség is van közte teljesítményileg?
Pyttawrx