Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Stand up és én
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
akoska23
aktív tag
Sziasztok! LCD cserével kapcsolatban lenne pár problémám! A régi laptopomon betört a kijelző ami ilyen CCFL tipusú. A laptop tipusa igaz nem biztos hogy lényeges: Acer Aspire 5738z . A minap hozzájutottam egy BGA hibás HP laptophoz és nézem hogy ugyanolyan kijelző van benne. Ezalatt azt értem hogy méretre (tipusra CCFL)csatlakozó tipusára felbontásra megegyezik . Szépen be is ment a helyére de sajnos nem kapcsol be rajta a világitás. Kép az van mert az létszik de világitás nincs. Ami bekapcsolná a világitást kis panel annak a laptop felől lévő bemeneti csatlakozója nem egyezik meg a bontott gépben lévővel eggyel több 'tüske' van rajta mert gondoltam azt is cserélem. Tudok tenni valamit vagy halott ötlet egy más tipusszámu kijelzőre kicserélni a mostanit?
Ákos
Vagy csak magát az lcd panelt nem lehet e cserélni ugy hogy az elektronikát átrakom?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- darkFlash CF8 Pro
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Pyttawrx