- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- E.Kaufmann: Barangoljunk! OpenWRT Wifi Roaming jegyzetkezdemény
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
error(HUN)
tag
Sziasztok.A gép:Acer Aspire 5820TG(TimelineX)Intel i5-480M/Radeon HD6370M/4GB DDR3.Win7Prof/X64.
A probléma úgy kezdödött, hogy egyszer becsikozott a kép, és ujraindult.Utána semmi gond,de késöbb ismét volt egy ilyen,és kék képernyö...A drivereket az eredetitöl kezdve a legujjabbig kipróbáltam,majd win8,win10,és driverek kombinációval is.Lassan eljutottam oda, hogy bekapcsolni sem akart, csak kihuzott töltövel (energiatakarékos Apu-val).Szétszedtem,venti tiszta,nincs melegedésre utaló jel,ujrapaszta,vissza.Ujra win10,de nem tettem fel az AMD drivert, és letiltottam az eszközkezelöben,igy teljesen jól,hibamentesen üzemel most is-az Intel VGA-val:-(. Kérdezem a tölem okosabbakat, hogy lehet-e cserélni az alaplapon a VGA-t?Ahogy láttam a négy sarkán valami müanyag ömledék van,de forumokon nem láttam róla semmit,alaplap meg drága hozzá még kintröl is.Elöre is köszönom,Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest