- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
error(HUN)
tag
Sziasztok.A gép:Acer Aspire 5820TG(TimelineX)Intel i5-480M/Radeon HD6370M/4GB DDR3.Win7Prof/X64.
A probléma úgy kezdödött, hogy egyszer becsikozott a kép, és ujraindult.Utána semmi gond,de késöbb ismét volt egy ilyen,és kék képernyö...A drivereket az eredetitöl kezdve a legujjabbig kipróbáltam,majd win8,win10,és driverek kombinációval is.Lassan eljutottam oda, hogy bekapcsolni sem akart, csak kihuzott töltövel (energiatakarékos Apu-val).Szétszedtem,venti tiszta,nincs melegedésre utaló jel,ujrapaszta,vissza.Ujra win10,de nem tettem fel az AMD drivert, és letiltottam az eszközkezelöben,igy teljesen jól,hibamentesen üzemel most is-az Intel VGA-val:-(. Kérdezem a tölem okosabbakat, hogy lehet-e cserélni az alaplapon a VGA-t?Ahogy láttam a négy sarkán valami müanyag ömledék van,de forumokon nem láttam róla semmit,alaplap meg drága hozzá még kintröl is.Elöre is köszönom,Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest