Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Csak úgy... ki kellett írnom magamból...
- Toma
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
luckyman
aktív tag
Sziasztok.
Lenovo G580-ba milyen wifi kártya ajánlott, ha cserélni szeretném? Ha jól tudom, ez egybe van a bluetoothal.
Intel 7260-at nézegetem, de se bontva ( ez lenne a preferált ) se újonnan ( ez az ára miatt kevésbé preferált ) nem nagyon találni.
100-as netem van Dir-600 routerrel, a laptop 72-vel kapcsolódik a telefon 135-el. Ebből gondolom, hogy a Broadcom 4313 a gyenge láncszem. Bár a routerem is bohóckodik néha.Szóval mi az ajánlott, egyáltalán cserélhető e, nem fogja e tiltani a bios? Mintha hallottam volna ilyenről.
Köszi.
Ja, még a annyit, hogy olvastam egy ilyen eladó G580-ast, az optikai meghajtó helyén egy ssd volt. Azt hogy lehet megcsinálni, nem látszódik? Van valami beépítő keret hozzá? Mi lenne az előnye egy ilyen hibridnek és mekkora kéne bele?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Milyen processzort vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- The Game Awards 2025 - Az összes bejelentés egy helyen!
- PlayStation 5
- Hisense LCD és LED TV-k
- Fogorvos, fogászat
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Silverblue 6.9 120 Hz Dynamic AMOLED, 200 MP kamera, S Pen,
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Pyttawrx