Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
fabko
tag
Sziasztok,
Egy teljesen új ASUS X553M a gép. Win8 telepítése utáni első újraindításnál megáll a win logónál. Többször is próbáltam, hiába. Próbaképp Win7-el próbálkoztam, a" windows indítása" képenyőnél megáll és sehová. A BIOS-ban van egy OS menű, amiben Windows 8.x illetve Windows7 választható, mindig átállítottam a megfelelőre. Lövésem sincs mi lehet a baj.
Köszönöm a segítséget! -
fabko
tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Köszi a választ!
A laptop még garis, ezért nem akarom szétszedni. Érdemes lenne visszavinnem garoztatni, vagy lehet csak egy beállítás probléma? Esetleg próbálkozzam az oprendszer újratelepítésével? -
fabko
tag
válasz
RobCarlos
üzenetére
Átnéztem tüzetesen, nem találtam külön beállítást a beépített hangszórókra. A jack hüvelyben kell lennie egy "kapcsolónak", ami zárja az áramkört a kimenetben, egyúttal bontja a hangszórók felé menőt, s ha kihúzod a dugót akkor pedig a hangszórók felé zárja. Talán az romlott el, de ilyen hibával még nem találkoztam semmilyen eszköznél. Nem tudom mi lehet vele

-
fabko
tag
Mi lehet a laptoppal, ha nem szólnak a hangszórói? Ha bedugok a fejhallgató kimenetbe egy hangszórót, akkor szól, de ha kihúzom néma csend...
Mi lehet a baja?
Köszi a segítséget! -
fabko
tag
Sziasztok!
Mi lelhette az IBM T30 laptopomat, ha bekapcsolás után kb. 5mp múlva leáll... Ramokat cseréltem, hiába... Mi lehet vele? Mire utal ez a hiba?
Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Horgász topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Call of Duty: Black Ops 7
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
- EAFC 26
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Filmvilág
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Asus GL703VM i7-7700HQ 2.8Ghz up 3.8Ghz GTX 1060 (6GB) Gaming Laptop
- DELL LATITUDE E5310 10GEN CORE I5 10310U HUN LAPTOP 8GB 256GB NVME SSD CAM BT WIFI WIN11 1Év GAR!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- Proc. hibás DELL Latitude 3510 Black i3 256 SSD alkatrésznek eladó
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- Pixel 7 pro 128/8
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pyttawrx