- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nudelee
csendes tag
LOL A sata kábel okozta a problémát?
-
Nudelee
csendes tag
Nálam valószínű az indító áramkör ment meg, mert ha elindul (amit úgy érek el, hogy az alaplap bizonyos pontján enyhe nyomást fejtek ki rá
) hibátlanul megy kikapcsolásig...
-
Nudelee
csendes tag
Nekem hasonló problémám volt, vagy kifagyott a windows, vagy csak újraindult...
Kivettem a memóriát, kivettem az elemet, cseréltem a vinyót, és még így is rakoncátlankodott.. Mára ott tart a lapos, hogy néha nem indul el, viszont ha elindul utána tökéletesen működik, memóriával, ramma, és a régi hdd-velÜdv,
-
Nudelee
csendes tag
Én ajánlanám az újratelepítést kezdésnek... Aztán a HDD, majd a ramok ellenőrzése lenne az első dolgom...
Üdv,
-
Nudelee
csendes tag
Sziasztok!
Van egy advent k4000 típusú ritkaság számba menő laposom... Annyi baja van, hogy indulásnál nem mindig indul el, még a bios betöltése előtt megáll...
Mivel nyitva van az alja, megpiszkáltam a vinyót, h nem e a sata port hibás és rezután elindult. Rájöttem, hogy nem is a vinyónál, hanem az alaplap vinyó meletti részén egy ponton kell kicsit nagyon finoman megnyomni a lapot és akkor el lehet indítani.
Miután elindul, hibátlanul megy, nincs semmilyen zavar, újraindulás, semmi!
Haverom azt mondja hogy az "indító áramkörökkel" lehet baj. Szeretnék megválni a lapostól, de így hibásan nem sokat ér, érdekelne, hogy ilyen típusú hibát lehet e javittatni, vagy megéri e foglalkozni vele?Köszi a segítséget!
Üdv,
Új hozzászólás Aktív témák
- Precision 5540 15.6" FHD IPS i9-9880H T2000 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- IDEAPAD 1 15ALC7 kamera és mikrofon nélkül
- HP Probook 440 G11 (9Y7Q2ET) - ÚJ 14" üzleti notebook - Core U5 , 512SSD
- HP Probook 440 G11 (AA0Y5ES) - ÚJ 14" üzleti notebook - Core U5 , Win11 pro
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest