Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Shirosaki910 csendes tag válasz  ScrapUnit

üzenetére ScrapUnit

üzenetéreHát már szívroham közeli állapotban voltam, de sikerült a problémát orvosolni. Ahogy írtam, az indításnál nincs semmi gond mert felvillanak a ledek, szóval nagy valószínűséggel működnek is. FN + Space-el lehet bekapcsolni. Nem emlékszem rá hogy lenyomtam volna, de örülök hogy nincs semmi baja. Ja és köszönöm a választ! 
- 

Shirosaki910 csendes tag - Lenovo Ideapad Y500 
 - 1 hete
 - Hirtelen elment a billentyűzet világítása. Elmentem kajálni és mire visszaértem semmi.
 Tekinthetjük apróságnak, de elég fontos kényelmi funkció, valamint egy egy hetes gépnél nagyon is bosszantó.
 Lehet visszaküldöm hogy javítsák ki, de még nem tudom pontosan hogy hardveres vagy szoftveres probléma adódott.Vélemények? Valaki találkozott hasonlóval. Valamint még annyit hogy a gép indításánál felvillannak a ledek, de utána ki is alszanak. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP 350 G2 i5-5200U
- Lenovo T14 Core i5 10210U 16Gb Ram 256Gb NVMe FullHD IPS Boltól Garanciával Számlával
- Lenovo T14 G2 Core i5 1145G7 16Gb Ram Intel Iris Xe 256 NVMe Boltból Granciával Számlával
- Dell 7430 Core i5 1245U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 4K Kijelző Boltból Garanciával Számlával
- Lenovo E14 G4 Core i5 1235U 10 mag 12 szál 40Gb Ram Gyári Garancia Boltból Számlával
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX RAM és SSD nélkül 1 év garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx
 Pyttawrx