Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után.
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fenris89
csendes tag
válasz
Dell XPS #9411 üzenetére
Üdv,
köszönet megint a válaszért. Naná, hogy odafigyelek rá, örültem hogy nem kellett új gépet vennem. Meg őszintén szólva, nekem elég a teljesítménye is. Érdekelne a javítása, gondolom akkor másképp már nem lehet rajta segíteni. Mennyire húzós ez a GPU-dolog?
Köszönettel!
-
Fenris89
csendes tag
válasz
Dell XPS #9398 üzenetére
Hella,
köszi a választ. Próbálgattam már, amit mondtál, benne hagyni egy-egy memóriát, de úgysem reagál. A venti normálban van, nem teker, nemrég lett tisztítva. Melegedés is csak a megszokott, nem forrósodik.
Hőmérséklet-mérésről Everest gondoskodik, nem láttam az elmúlt időben kiugró értéket.
Játék közben sem rohant a venti, nem volt túlmelegedés. Ma viszont már el sem tudom indítani, hiába pakolgattam ki-be.
Érteni max annyira értek hozzá, hogy szétszedem, megtisztítom, de komolyabb művelet már nem vállalnék be.
Esetleg feladta a küzdelmet a vidikártya, vagy alaplap?Köszönettel, tisztelettel!
-
Fenris89
csendes tag
Üdv mindenki,
egy ős DELL Inspiron 5150ről lenne szó. Játék közben (Mafia) kezdte egy napja, fogta magát és lefagyott az egész, csak kikapcsra reagált. Kikapcs utána minden jó. Ma viszont lefagy, kikapcs, vissza be és semmi. A gép elindul, venti teker, kép semmi, billentyűzetre nem reagál.
Kivettem az akksit, a memóriákat, a vinyót, bekapcsolás, teker 10 secig majd lelövi magát.HELP?
Köszönettel!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Windows 10
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Energiaital topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Google Pixel topik
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Nagyon jó állapotú ASUS ROG Zephyrus G14 (2024) GA403UV-QS020W 1TB SSD, RTX 4060, 16GB RAM
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2a - R5 4650U I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő