Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Seaga
csendes tag
Korai volt sajnos az öröm, megint visszaállt az alapprobléma, bár a videokártyánál elvileg mindent rendben mutat. Kimásoltam a hibaüzenetet amit a kényszerű ujraindítás után lehet olvasni:
További információk a problémáról:
BCCode: 1000007e
BCP1: FFFFFFFFC0000094
BCP2: FFFFF8800504E779
BCP3: FFFFF88002BDFF38
BCP4: FFFFF88002BDF790
OS Version: 6_1_7601
Service Pack: 1_0
Product: 768_1Ezek mit jelentenek?
A BIOS frissítés ezek tükrében segíthet? -
Seaga
csendes tag
-
Seaga
csendes tag
válasz
Dell XPS
üzenetére
Szia, sajnos nem alakult, még rosszabb lett. Maradt a sárga felkiáltójel, hiába töltöttem le illesztőt a 4670-hez, hiába töröltem és telepítettem már többször, hibakód:10 van most már a kártya tulajdonságánál és azt írja h el sem indul. A gép bekapcsolás után pörög, melegszik aztán kb 10perc múlva leáll.
Fogalmam sincs mit csináljak, ha esetleg van még ötleted és leírnád részletesen, azt megköszönném! -
Seaga
csendes tag
válasz
Dell XPS
üzenetére
ATI HD4670
Acer Aspire 8935g
Eltávolítottam az illesztőprogramot, újraindítottam a gépet, most rendben ment minden. Elkezdte autómatikusan letölteni az illesztőt de a telepítés már sikertelen volt.
A felbontásom maradt 1920x1080.
Hol keressek illesztőprogramot és egyáltalán szükséges-e?
Köszönöm. -
Seaga
csendes tag
Sziasztok!
A nálam jobban hozzáértőktől kérnék véleményt az alábbi hibával kapcsolatban.
Van egy 3-4éves Acer laptopom és az utóbbi időben bekapcsolás után betölt a win7, de amint megnyitok egy oldalt a gép
kijelzője elsötétül és csak a power gomb hosszas nyomvatartásával tudom kikapcsolni, másra nem
reagál. Ezt kb. 3-4x megismétlem, mire működőképes lesz a rendszer, kivétel nélkül minden alkalommal.
Néha az elsötétedés helyett különböző színeket vált egymásutánban, néha kék képernyő valamilyen atipmag.sys hibaüzenettel. Minden driver a legfrissebb, nem találtam a neten sem mi okozhatja.
Van esetleg valami tesztprogram amit érdemes lenne futtatnom, ami jelezné, hogy hol a gond?
Lehet hardveres hiba akkor is, ha a 4. ujraindítás után már jól működik?
Nagyon megköszönnék bármilyen ötletet vagy segítséget, mert teljesen elakadtam és szeretném megszüntetni ezt a hibajelenséget!
Köszönöm,
Gábor
Új hozzászólás Aktív témák
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- MacBook Pro 16" M1 Max 32GB RAM 1024GB SSD Astro szürke - Nagyon szép karcmentes állapot !
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Pyttawrx