Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: VGA-im eddig - képekkel bővítve
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tesomatee
tag
válasz
Tesomatee
üzenetére
Nem engedett szerkeszteni.
Win8.1 ugyanaz
De mint mondtam ha csökkentett módban kiszedem a köcsög intel drivert akkor megy. Nem tudom valahogy megkerülni és az nvidiát használni mindenre? Mert így a grafikai teljesítmény zérus... És holnap repülök külföldre szóval a szervízbe se tudom visszadobni...
-
Tesomatee
tag
Sziasztok!
Ez a fórum az utolsó reményem mielőtt visszaviszem a gépet a szervízbe... Megpusztult a gépem ezért kicserélték a teljes alaplapomat. Hazahoztam újrahúztam mindent. De ha felraktam az intel VGA drivert (minden verziót próbáltam) akkor a windows miután betölt fekete képernyő vár üdvözlés helyett. Csökkentett módban ha eltávolítom az intel vga drivert ismét hibátlanul bootol. Találkoztatok már ilyennel? Tudok mit kezdeni vele? Ezzel kb használhatatlan a gép mert az Nvidia kártya enélkül a sz*r nélkül nem tud futni hála az istennek...
Előre is köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- X1 Carbon 10th 14" FHD+ IPS érintő i7-1270P 32GB 512GB magyarított (lézerezett) ujjlolv IR kam gar
- HP ENVY X360 / TOUCH FHD / Ryzen5-4500 / 8GB DDR4 / 512gb NvMe SSD / WIN11
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- MunkaGÉP HP STUDIO / i7-6700hq /16gb ram / 256gb NvMe SSD / NVIDIA 4gb dedikált / Világitó Bill
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx