Hirdetés
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
nazar
csendes tag
Idokozben, kivettem a billentyut es a vele jaro palet es kiderult, hogy a bill. kabel nem volt bekotve. Ez azonban nem oldotta meg a problemat, nem all fel semmilyen rendszer, es a sipolas is megmaradt. A bios-ban a HDD mellett vagy none feliratocska van vagy (0GB). Ez egy 500GB os jol mukodo vinyonal szerintem eleg szokatlan. Probaltam ra windows telepiteni, hogy arra mit reagal, de ott a "rendszer problemat talalt, es a windows a szamitogep karosodasanak megelozese erdekeben leallt."
Elkepzelheto-e, hogy tenyleg (csak) HDD baja van? -
nazar
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Dell Inspiron M5030 as notim. Ma kerult a kezembe, de valami gaz lehet vele.
Amikor bekapcsolom, par masodperc es megjelenik a Dell logo, mialatt ezt mutatja lenne lehetosegem belepni a bios (f2) -ba es a boot menu (f12) -be de egyikre se reagal.
Ezutan tovabblep egy fekete kepernyore ahol 1-2 masodperc mulva 2 csippanas kisereteben megjelenik ez: "Reboot and Select proper Boot device or Insert Boot Media in selected Boot device and press a key" de hiaba is nyomogatom a gombokat, nem tortenik semmi. A vinyo eleg rossz hangokat ad ki.
Mi lehet a gond?
-
nazar
csendes tag
kicsit tuzetesebben megvizsgalva a notit, radobbentem, hogy nem csak kepet nem ad, hanem semmilyen mas funkcio se mukodik pl. az odd nem nyilik ki. elnezest kerek legkozelebb figyelmesebb leszek

-
nazar
csendes tag
megprobalom, bar se monitorom se svideo kabelem nincs
mindenesetre koszonom -
nazar
csendes tag
Udv.
Van, egy IBM ThinkPad R51-em, kb fel eve vettem (persze hasznaltan..) egy honapja raontottem egy korty vizet, nem volt vele eddig semmi gond. Ma bekapcsoltam, laccatra megy is minden de semmi kepet nem ad. Mi lehet a gond, erdemes e vele kinlodni?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- Xbox tulajok OFF topicja
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Jövedelem
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nintendo Switch 2
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Macbook Pro 13" M1 16GB A2338 2020
- Macbook Pro 15" A1990 2019 32GB
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3622, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

mindenesetre koszonom
Pyttawrx