Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: FIFINE A6T - Gamer és Streamer állványos mikrofon
Új hozzászólás Aktív témák
-
radir01
tag
A helyzet még mindig rossz akkor 1x futott a helyreállítás de nem is a rendszeremmel van na gond ugye... azóta többször újra indítottam a biosig eljut és annyi. Viszont mikor ment a helyreállítás dolog nagyon halványan a háttérben láttam függőleges fekete csíkokat is.
-
radir01
tag
Szia! Kivettem az egyik memóriát indítottam a gépet most nincs zöld kép és csíkozás éppen az indítási javítást csinálja a gép, TV-re kötve hdmiről van kép! A kijelzője még mindig sötét nem reagál semmire, talán ha elindul a win sikerül beállítani ha tényleg nem gpu hiba! Egyenlőre ennyi a helyzet. Vélemény hogy mi lehet az oka a sötét képnek? Hagytam egy napot állni a gépet úgy voltam vele h tuti gpu és kuka de gondoltam megpróbálom hátha. Most már annyiból jobb a dolog h legalább nem zöld a kép és nem csíkozik. Ötlet esetleg?

-
radir01
tag
Sziasztok! Olyan gondom lenne hogy adott egy HP Pavilion Dv5 lapos. A gép 2008-as sajnos tegnap megadta magát! A hiba amit produkál hogy nem ad képet a monitor! Gondoltam h talán kijelző hiba de megvilágítottam és nem láttam hogy adna képet sajnos! A köv lépésem az volt hogy hdmivel rákötöttem a tvre és a bios képe bejött hibátlanul már amikor kapott jelet, viszont amikor éppen volt jel és eljutott a windows betöltéséig zöld képet adott a gép és voltak fekete csíkozások is a tv-n. Na most ez szerintetek gpu hiba lehet vagy memória? Szét kaptam a lapost a gpun nem látom hogy meg lenne olvadva valami is se az északi hídon! Mit gondoltok mi lehet a hiba? Javítható? Vagy kuka az egész gép?

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15s Gen2 i7-11850H, 16RAM/512SSD/NVIDIA T500/FULLHD IPS, üzleti mobil munkaállomás
- Lenovo Thinkpad T450S, 14" HD+ kijelző, I5-5200U CPU, 12GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Akciós áron, Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 - 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelző, Yoga funkció, Toll
- Lenovo LOQ Ryzen 7 250 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB
- Eladó MacBook Air M1 (2020) - 16 GB RAM / 256 GB SSD, újszerű állapotban, extrákkal!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Pyttawrx