Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kuponok....
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
Új hozzászólás Aktív témák
-
lil33
csendes tag
Sziasztok! AsusX51L laptopom 2 év körüli, nem volt gond eddig. Ma bekapcs, kék képernyő, Page fault in non paged area, 0x00000050 hiba és 0xE25kezdetű kód. Másodszorra indult, megy azóta is. Everest, teszt, nem mutat semmit, nem volt új progi telepítve rég. Az eseménynaplóban ennyi estéről, amikor kikapcsoltam: Esemény azonosítója: 1517 A Windows mentette xy felhasználó rendszerleíró adatbázisát, mert azt a kijelentkezés közben egy másik alkalmazás vagy szolgáltatás is használta. stb. Lehet ez oka? Mindenesetre hirtelen kimentettem a fontosabb dolgokat.
Köszönöm szépen a segítséget előre is! -
lil33
csendes tag
válasz
pukkancska
üzenetére
Köszönöm, hogy írtál, nem volt még, igen, biztosan ráférne, köszi. Nem nagyon merném szétszedni, az asztali gépet szétkaptam könnyebben, erre inkább majd megkérek valakit, aki gyakorlottabb benne

-
lil33
csendes tag
Sziasztok! Szeretnék tanácsot kérni. Asus X51L laptopom nemrég múlt egy éves, tökéletesen működött eddig, XP, böngésző, levelező, Office, semmi extra nincs rajta, de munkára használom, napi 12-15 órát megy. Két napja kékhalállal fagyott le, rég nem láttam ilyesmit, ezen a gépen soha
lehet, hogy csak túlmelegedés miatt volt? Panellakás, dögséges meleg volt, épp csak egy órája ment akkor, azelőtt tartottam szünetet. Azóta ok, semmi gond vele, az Everest szerint 67 fokos volt a CPU, ez szerintem sok (most 3 órája megy, 45 fokos), de sok helyen azt olvastam, ez még belefér. Érdemes külön laptophűtőt venni, vagy tegyek fel olyan programot rá, ami jelez, ha túlmelegszik? Egyáltalán ez lehetett? Tudom, nem túl sok info, de hátha.. Bármilyen tanácsnak örülnék, és nagyon köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Robogó, kismotor
- LEGO klub
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- További aktív témák...
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Lenovo ThinkPad P15s Gen2 i7-1185G7 / 16GB / 512GB SSD / T500 / Win11 Pro / EU Bill
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

lehet, hogy csak túlmelegedés miatt volt? Panellakás, dögséges meleg volt, épp csak egy órája ment akkor, azelőtt tartottam szünetet. Azóta ok, semmi gond vele, az Everest szerint 67 fokos volt a CPU, ez szerintem sok (most 3 órája megy, 45 fokos), de sok helyen azt olvastam, ez még belefér. Érdemes külön laptophűtőt venni, vagy tegyek fel olyan programot rá, ami jelez, ha túlmelegszik? Egyáltalán ez lehetett? Tudom, nem túl sok info, de hátha.. Bármilyen tanácsnak örülnék, és nagyon köszi előre is!
Pyttawrx