Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledger
tag
Sziasztok!
Van egy Toshiba NB550D-108 notebook (Win7Starter). Hibajelenség bekapcsolást követően mikor kiírja, hogy „Üdvözöljük” itt csak forog körbe a homokóra és nem megy tovább, nem csinál semmit. Úgy gondoltam újra telepítem a rendszert, megcsináltam pendrive-ra a telepítőt, hogy onnan települjön (ez tuti jó, mert másik gépen működött). Mikor be bootol a pendrive-ról kiírja „ Windows is loading files …” ez alatt a csík végigmegy, majd teljesen fekete lesz a képernyő, csak az egérmutató látszik, amit mozgatni tudok. Ez egy óra múlva sem változik, marad fekete. Kipróbáltam úgy is, hogy külső írót kötöttem a gépre és lemezről bootolva úgyanúgy kiírja, „Windows is loading files…”, csík végig megy és ezután ismét fekete lesz a képernyő. Három telepítő lemezzel is kipróbáltam (Win7Prof., Win7Home, Win7Starter). Az eredmény így is ugyanaz, tovább nem megy a telepítés.
Segítséget szeretnék kérni, mert nincs ötletem.
Válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ SOHA NEM HASZNÁLT! Hihetetlen minőség megfizethető áron! Razer blade 17 RTX2080super 4koled TOUCH
- 1MIISI HELYETT! vadonatúj garanciás asus zephyrus g16 ! 32GB RAM!!! Oled
- Bravo 15 C7VE 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Acer Predator Triton 300 gamer laptop, i7-11800H, RTX 3060, makulátlan állapotban
- MSI Thin GF63 12UC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Autós kamera eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest