Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lalus8706
tag
válasz
ati012
üzenetére
Szia ati012,
Az alaplaphoz direkt nem értem, mert az eddigi tapasztalataim azt mutatják, hogy nagyon kényes és sérülékeny. A cpu melletti chipen nem volt semmi.
Egyetlen dolgot szívtam le a porszívóval, mégpedig a levett lap egyik szellőzőnyílása(?) alatt volt egy fekete, öntapadós műanyag (papírvékonyságú) lap (a memóriák környékén). Azt tisztítás után ugyanúgy vissza tudtam ragasztani. Vajon ott nem jöhet be por, vagy miért van ott?
Mind1, most megpróbálom átmozgatni a csatlakozókat,aztán lehet, hogy kereslek még.

Thx!
-
lalus8706
tag
válasz
ati012
üzenetére
Szia ati012,
Először is köszönöm a tegnapi választ.
Szerintem félrevezetően írtam le a problémát.
Magát a hűtést nem szereltem le, csak a laptop alsó lapját szedtem le, mivel tovább nem is mernék menni egy ilyen gép esetében.
Azon kívül nem szedtem szét semmit. Óvatosan leporszívóztam, majd megtörölgettem, s összerakás után mégis behal 2 percen belül.Egyébként mellékelek két képet, hogyan is áll most a dolog (bár ebből sztem nem sokat tudsz leszűrni).
Előre is köszönöm!
Üdv,
Lalus -
lalus8706
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, mert valamit lehet eltoltam.

Húgomnak van egy Sony laptopja, aminek a hűtője már iszonyatosan hangos volt, így gondoltam, nem foghat ki rajtam a notebook szétszedése - miután legalább 50x kaptam szét és raktam össze PC-t. Nem is fogott ki! Szépen, óvatosan kiporszívóztam, illetve a burkolatot megtörölgettem kendővel. Utána sikerült azt a temérdek mennyiségű csavart is a helyére visszacsavarni. Azóta a gép max. 2-3 percig megy, majd magától leáll. Kínos.
El tudnátok látni néhány tanáccsal, mit próbáljak tenni a hiba elhárítására?
Előre is köszönöm!
Üdv,
Lalus
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- TCL LCD és LED TV-k
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Projektor topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple MacBook
- Hobby elektronika
- Elektromos autók - motorok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Újszerű ÉRINTŐS Dell,FullHD IPS i7 8665u(8x4,8Ghz)IntelUHD,16-32GB RAM,512SSD,Új akku
- Hófehér,megkímélt Asus 15,6",Intel(2,4Ghz)akár 1TB SSD,jó akku, nagyon szép
- Nagyon szép,megkímélt Asus 15,6",Intel(2,58Ghz)akár 1TB SSD,nagyon jó akku
- ThinkPad.15,6",FullHD IPS,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)16-32GB RAM,256-512SSD
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx