Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gooool

őstag

Sziasztok,

adott egy nem túl új Samsung RV515-ös gép. Előkerült valami kamra aljáról és használni szeretnék. Beszereztem hozzá új akksit, új töltőt, ezek rendben is működnek. A gépet is sikerült életre kelteni ezekkel, 2018-ban volt utoljára bekapcsolva. Win 10 Pro rajta, letakarítottam róla a már nem is támogatott programokat, frissítettem amit kell, a Windows még napokig elvolna mire updateli magát, de ez részletkérdés.
    A legnagyobb baj vele, hogy baromi hektikus az egész...bizonyos pontokon megnyomva (ez változó és bárhol lehet), a gép vagy BSOD-ot kap, esetleg kifagy koppra, de a legjobb, ha megmozdítom és eltűnik a kép, ha olyanja van el sem indul (beröffen, de kép nincs, nem is kezd betölteni a rendszer ilyenkor).
    Szétszedtem darabokra, kitakarítottam, átnéztem, azon túl, hogy látszik, hogy kapott az élettől, a hardvereken nincs külsérelmi nyom, csak a házon (HDSentinel szerint hibátlan a HDD, nem melegszik túl egyik komponens sem).
    Én a RAM-ra gyanakszom, de annak sem kéne magyaráznia, hogy nyomásra, megmozdításra megpusztul...szerintem.

Van esetleg valami javaslatotok ezen információk alapján? Én már elengedtem, több órát nem fogok előtte ülni, de hátha Ti tudtok újat mondani. :)

Köszönöm szépen. :R

Új hozzászólás Aktív témák