Hirdetés
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
Új hozzászólás Aktív témák
-
gooool
őstag
Sziasztok,
adott egy nem túl új Samsung RV515-ös gép. Előkerült valami kamra aljáról és használni szeretnék. Beszereztem hozzá új akksit, új töltőt, ezek rendben is működnek. A gépet is sikerült életre kelteni ezekkel, 2018-ban volt utoljára bekapcsolva. Win 10 Pro rajta, letakarítottam róla a már nem is támogatott programokat, frissítettem amit kell, a Windows még napokig elvolna mire updateli magát, de ez részletkérdés.
A legnagyobb baj vele, hogy baromi hektikus az egész...bizonyos pontokon megnyomva (ez változó és bárhol lehet), a gép vagy BSOD-ot kap, esetleg kifagy koppra, de a legjobb, ha megmozdítom és eltűnik a kép, ha olyanja van el sem indul (beröffen, de kép nincs, nem is kezd betölteni a rendszer ilyenkor).
Szétszedtem darabokra, kitakarítottam, átnéztem, azon túl, hogy látszik, hogy kapott az élettől, a hardvereken nincs külsérelmi nyom, csak a házon (HDSentinel szerint hibátlan a HDD, nem melegszik túl egyik komponens sem).
Én a RAM-ra gyanakszom, de annak sem kéne magyaráznia, hogy nyomásra, megmozdításra megpusztul...szerintem.Van esetleg valami javaslatotok ezen információk alapján? Én már elengedtem, több órát nem fogok előtte ülni, de hátha Ti tudtok újat mondani.
Köszönöm szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kutya topik
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Lexus, Toyota topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Eredeti játékok OFF topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android szakmai topik
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő