- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csepy
őstag
a TFT kerete alul középen elég meleg 3-4 óra használat után... Nem'tom, hogy ez normális jelenség-e (lehet, hogy valamilyen elektronika van ott...)
Igen, több, mint valószínű, hogy a TFT invertere kapott ott helyet.
A másik, hogy a noti alja jobb oldalon eléggé nagyvonalúan van rögzítve, kicsit be lehet nyomni (halk nyekergés mellett)... meghúztam a csavarokat az alján, de ennek ellenére is kicsit benyomható, érezhetően belül nem tart ellen semmilyen merevítő....
Tervezési hiányosságok vannak mindenhol, nekem egy Sony VAIO-nál is van ilyen ''huba'', hogy a bal oldali csuklótámasz műanyagja egy kicsit recsegősebb az elvárhatónaál és van egy hely a szélén, ahol ropog is, ha lenyomom. Ellentartónak, rögzítőnek nyomában sincs helye itt. Gondolom, ugyanaz lehet a helyzet nálad is.
Regards: Csepy -
Csepy
őstag
Ha meg van törve az egyik/több ér, akkor meg lehet próbálni kijavítani, de az esetek többségében sajnos csak a csere segít.
Ha nem kontaktos, akkor esetleg a vezérlőáramkör hülyülhetett meg, ami egy ilyen billnél ugye az alaplapon van. Na ez a rosszabik eset, mert akkor ki kell barkohbázni, hogy melyik chip hibás és ha cserélhető (hőlégfúvó nélkül értem), akkor szerezni kell egy ugyanolyat...
Csepy
őstag
Utánanéztem és azt találtam, hogy a maximun memória, amit megeszik 576MB. Ebből ugye 64MB integrált, tehát marad 512MB (2*256MB), amivel bővíteni lehet.
Szóval, elvileg, ennie kell a 256MB-os SO-DIMM SDR modulokat. Csak PC100-ast eszi meg, így elég nehéz lesz bővíteni, mert a PC100-as notebook SD-k ára az egekben jár...
Csepy
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP 840 G3/G4 eladó! Magas minőségben felújítva, 1 év garanciával, számlával
- Lenovo Ideapad 5 14" FHD IPS Ryzen 5 5500U 8GB RAM 256GB NVME SSD Magyar Vil. Bill. Garancia
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest