Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Új hozzászólás Aktív témák
-
New Bluestar
tag
válasz
New Bluestar
üzenetére
Még az előzőhőz, mert talán félreérthető, hogy a végén azt, hogy jól működik, azt nem a laptopra, hanem a töltőre írtam.
-
New Bluestar
tag
Sziasztok !
Lenne egy érdekes problémám, hiába kerestem rá választ eddig.
Van egy régi laptopom (Toshiba Satellite). Pár évig nem használtam, most elővettem. Azt gondoltam, hogy akksija kuka lesz, de reméltem, hogy töltőről menni fog, de nem.
Ha bedugom a töltőt, bekapcsolom, akkor beindul, legalábbis égnek rajta ledek, világit a bekapcsolást jelző, meg akksi töltés is. Működik a ventillátor is, viszont a képernyő sötét marad és ennyi. Kicsit tölt az akksiba, olyan 2-3 percnyi szuflát, és ha ilyenkor kihúzom a hálózatból, akkor beindul a winchester, bejön a BIOS is , meg a win is elindul rajta, már ameddig az akksi bírja.. Viszont ha visszadugom a töltőt, azonnal leáll.
Ha kiveszem az akksit, akkor ugyanaz, nem csinál semmit, csak ugyanannyit mint az elején írtam. Mi lehet a probléma ? Ja, és másik töltővel próbáltam, meg ennek a töltőjét is próbáltam másik laptophoz, úgy jól működik.Előre is köszi, ha valakinek lenne valami ötlete, vagy hallott már ilyenről.
-
New Bluestar
tag
Sziasztok !
Az lenne a kérdésem, hogy van egy netbook, asszem asus , de ez mindegy. Ráömlött valamennyi víz a billentyűzetére (nem tudom, hogy mert nem velem történt, csak elbeszélés alapján). Azóta az a gond vele, hogy minden rendesen működik, csak a billentyűzet nem reagál.
Milyen baja lehet ? Nem garis, úgyhogy otthon esetleg meg lehet bütykölni ?Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- i5 7gen HP 250 G6 laptop dedikált GPU-val!
- Dell Latitude 3180 11,6" laptop
- i5 7gen Lenovo ThinkPad 13 gen2 laptop
- HP EliteBook 830 G7 Üzleti laptop / i5-10210U / 16GB DDR4 / 256GB NVMe / 13,3 FHD / HUN bill
- Fujitsu LifeBook E5410 üzleti laptop i5 Gen10 / 16GB RAM / 512GB SSD / Újszerű akku-szép állapot
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest