Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ratiferenc
újonc
válasz
baly81
üzenetére
A helyzet az, hogy ezek a szerszámok már több háremrevalót is megörvendeztettek és nem kis sikerrel. Nem kellett oda se vazelin, se nyál 😄. És volt Igaz volt egy eset még a kétezres évek vége felé, mikor a delikvens egy idősebb bővérű P4madame jött el hozzám egy hancurra hüvelyplasztika után. (Atás helyett Satás)
Na de akkor szólt is hogy "Oh my Good, disbis the weri big!". És akkor egy kis keresgélés után rátaláltam arra a vazelinre, és azzal hamar be is következett a tüzijáték
. De ilyen libával, hogy mindegy mi mekkora és hova, de nem szól semmit még nem volt dolgom. Régen vagy ment a dolog, vagy nem. Nem, mint a mostani fiatalokkal, hogy négy óra szöszmötölés és orál szex után némán jön a tüzijáték... De a nőket félre téve, volt már dolgom több hasonló korú, felszereltségü géppel, de ilyen problémával még nem! -
Ratiferenc
újonc
válasz
baly81
üzenetére
Köszi a választ. Próbálnám akkor lépésenként én is az enyémet
. Először magamról: 1994 ben kezdtem el számítógépekkel foglalkozni, tehát megéltem a szőröspunci korszakot.. értem ezalatt a flopys telepítéseket, a hajlékony flopylemezt, a 20MB merevlemezt, a cdt, stb.. és ezidő alatt megtapasztaltam a kámaszutra minden pozitúrájat minden irányban. Tehát dugtam minden lukba mindent is
. Úgyhogy a régi motoros téma akkor tisztázva.. De mint tudjuk, új idők új problémák
. Betty a csunyalány egy Fujitsu E549 előldeszka-hátulléc -aparát. A bugyijában két db USB3 ki-bejárat, és kapott még egy csókos C dugajt száj gyanánt. Ja és a hóna alatt van egy kártyaolvasó is.. Én ezekbe raktam galádul öreg lompos usb2 és virgonc fiatal USB3 eszközöket is. Ami telis tele volt jóféle crakelt 10-11 windózzal(előbb) majd origi frissen, a MSoft oldaláról leszedett cuccokkal is. De ez mindegyikkel egyformán csak orálszexet játszatott velem
. Ami az eszét illeti az egy I5 8gen proci, az idegrendszerét 8gb DDr4 RAM adja, a méhe pedig egy 256 NV2 SSD. A videókártyája tipusára pontosan nem emlékszem, de csak jó egy windóznak
. Na tehát ennyit Bettykéről. Egyébként cirka 4 óra múlva fel ment a Windows és azóta tökéletesen működik, mint ahogy írtam is már. Csak azt nem értem hogy mi a tosznak tartott ilyen sokáig. -
Ratiferenc
újonc
-
Ratiferenc
újonc
Üdv. Olyan problémám van, hogy vettem egy Fujcu 549 laptopot. Megpróbáltam újra telepíteni pendriveról. De olyan lassú, hogy halálnak is keéső! A boot menü bejön, kiválasztom az usb bootot, elindul és ettől a pillanattól percek telnek el mire bejön a kövi kép. Nagyon lassan halad tovább, lassan törli a meghajtókat és mikor elindul tovább az is lassan megy. Eddig kb 15 perc. Aztán kb fél óra mire felmegy a telepítés után újra indul. Utána bejön a "felkészülés" képernyő és másfél órát legalább ezt nézem.. ha ki kapcsoltam akkor újra indul és a "telepítés közben váratlanul újraindult a gép, és a telepítés nem folytatható " üzit kapom. Próbáltam win 10, 11 tört és frissen a Msoftról letöltötteket is. Usb 2 és 3 pendriveról, minden lukban. Van valakinek valami ötlete, hogy mitől van ez?
Új hozzászólás Aktív témák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Gumi és felni topik
- Battlefield 6
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- Xiaomi 14T 25,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Először magamról: 1994 ben kezdtem el számítógépekkel foglalkozni, tehát megéltem a szőröspunci korszakot.. értem ezalatt a flopys telepítéseket, a hajlékony flopylemezt, a 20MB merevlemezt, a cdt, stb.. és ezidő alatt megtapasztaltam a kámaszutra minden pozitúrájat minden irányban. Tehát dugtam minden lukba mindent is
. Ami az eszét illeti az egy I5 8gen proci, az idegrendszerét 8gb DDr4 RAM adja, a méhe pedig egy 256 NV2 SSD. A videókártyája tipusára pontosan nem emlékszem, de csak jó egy windóznak
Pyttawrx