- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
robertel
senior tag
válasz
benjaminn #4111 üzenetére
Uhh. jó ára van, azt hittem inverter hiba..
De ha szalagkábelel van a gond, akkor lehet csak ki van csúszva, mert mondom ha emgmozgatom gyorsan a képernyőt jó lesz ha nem akkor amint elsötétül a képernyő utána lesz jó.
Ennyiből szerintem csak ki lehet csuszva nem? Mert akkro vissza se jönne a kép. -
Zsolti1987
aktív tag
válasz
benjaminn #4042 üzenetére
Nekem is van egy hasonló problémám, valószínű az alaplapon lévő háttérvilágításért felelős alkatrészek közül szállhatott el valami. Ugyan ez, hogy egy pillanatra felvillan, és ennyi, külső monitoron meg teljesen jó.
Ha lesz megoldás, majd megírhatnád.(#4043) KTom2
Én alaplapra tippelnék. Ha a vinyó elszáll, akkor előtte lassulást kellett éreznie, ilyen, hogy kb pár perc míg betölt a gép, és ha másol, akkor is baromi lassú. Ilyen volt előtte?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen autót vegyek?
- Hobby elektronika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- További aktív témák...
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Lenovo Ideapad L340 Gaming
- Acer Nitro V 17 AI Gamer Laptop!Ryzen 7 260/RTX5070/32gb Ram/2tb Ssd/2560x1440-165hz IPS!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest