- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mázli01
kezdő
válasz
Mázli01 #18269 üzenetére
Köszönöm srácok, így van ahogy mondjátok.
-Elmondása szerint keresztanyám win 8.1-el vette, majd mikor feldobta az oprendszer h ingyen frissíthet windows 10-re, akkor frissített.
-Mikor én megkaptam a laptopot, volt hozzá kapcsolva MS fiók. (Nem tudom, h win 10-el történt a fiók hozzá csatloása vagy már 8.1-el is volt)
-Én letúrtam minden partíciót és feltelepítettem neki a windows 7-est gondolva h kissebb a gépigénye és h gyorsabban fog működni, de gépiráskor már összeszarja magát.Ha jól értettem amit mondtatok, akkor:
"kori vagy séfbácsi" féle frissítésekkel integrált win 10 home-t feltehetem és ms fiókkal már be is jelentkezhetek még a telepitő során, így vagy BIOS-ból vagy MS accountból aktiválja magát (remélhetőleg).
Ha nem fogja aktiválni akkor problémásabb mert 8.1-el kell szórakozni. -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Mázli01 #18261 üzenetére
Csak akkor ha volt beállítva Microsoft fiók... ha nem, akkor lehet, hogy a biosba írt digitális tanusítvánnyal aktiválja majd... ha azt sem, akkor fel kell tenned egy win8at, majd azt egy win10 telepítővel frissíteni... Az MCT-vel csak akkor javasolt frissíteni, ha 100%-ig megfelel 2004-es build-nek...
-
válasz
Mázli01 #18261 üzenetére
Offline telepitsd, nem kell az ms-fiók. Szerintem. Ha w8 home volt, és azt upgradelted, w10 home-ra, és aktivált volt, akkor miután telepítetted, netet adsz a gépnek és aktiválja magát. Mondjuk ha w8 home volt aktiválva, akkor is aktiválja a w10-et
media creation tool-al csinalj telepítőt -
válasz
Mázli01 #18251 üzenetére
szia. Tedd vissza a win10-et mindenképp, vagy a win8-at. Ott van a specifikációba a N (N3540), azaz NE vedd meg.
viccet félretéve: 4gb ram, 5400rpm hdd, és a gyenge proci, hiába a 4 mag.
Halkan megsúgom a win7-nek nagyobb a hardverigénye, mint a win10-nek.Kell bele sdd, meg ram a dual channel miatt. Ezután talán használható lesz. Persze ettől a billenytűzetnek nem kell késnie. Esetleg nézd meg mi fogja a procit vagy a hdd-t.
utoljara mikor ilyenem volt, ott a vga driver volt a ludas, akadt az egér is. -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Mázli01 #18251 üzenetére
Az eseményidőzítőt kár letiltani, az nem szól bele...
Ha a laptop win8-al jött ki, akkor a 10et simán bírnia kell...
Milyen programban történik pontosan a gépírás...
a HDD/SSD-t(nem írtad mi van benne) is letesztelted? Ram memóriát? Ezek hibája is okozhat okozhat megakadásokat...
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Mázli01 #18232 üzenetére
Nekem is szokott lenni valami whea_internal_error bsod
ma pont rajta kaptam a hibát... az mxm-es vga kezdett bohóckodni... olyan grafikai hibát produkált mint ha vram hiba lenne... de nem az, mert pl. gta5 alatt jelentkezik. az 1gb vram-ból 980MB-ot megeszik a gta5 és akár 3óra játék után sem produkál grafikai hibát.
Most lecseréltem a quadro fx1800m driverét,kívancsi leszek...amúgx az utóbbi 1-2hónapban kezde el csak csinálni
Új hozzászólás Aktív témák
- XPS 15 9530 15.6" FHD+ IPS i7-13620H Arc A370M 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5420 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB DDR4 256GB NVMe gar
- MacBook Air M1 Újszerű 8GB/256ssd/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4339
- MacBook Pro M1 /8GB/256ssd/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4338
- Lenovo P53: i7-9850H (6/12T -4.60GHz) / 15.6 FHD / 32GB DDR4 / 512GB NVMe SSD / T1000 4GB / W11 pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest