Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Meggyi001: A kérdés...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
Új hozzászólás Aktív témák
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Pityu.
üzenetére
Könnyen lehet, találkoztam már 2szer hasonló gonddal, az egyiknél 1ik percbercben még ment a gép, aztán örökre off, megnyertem javításra, leszedtem a tápmosfeteket és a gpun is meg a procin is zárlatot mértem a megtáplált oldalon...
Ha nagyon régi, a gép, nem éri meg vele kínlódni.
-
kreten67
senior tag
válasz
Pityu.
üzenetére
Ezt sajnos rosszul tudod. Sok esetben a gpu haldokolása azzal kezdődik, hogy a vga a muxert (jelválogató) rosszul kezeli, és a saját kijelzőre már nem képes képet adni, de a külsőre még igen. Az intel IGP-re ez nem jellemző, de ha dedikált vga (Nvidia vagy Ati) van az alaplapon, simán lehetnek a hiba forrásai. Ennél a gépnél a háttérvilágitás hiánya, vagy a videójel hiánya kérdést kellene vizsgálni. A háttérvilágitás hiánya, lehet egy egyszerű biztosíték probléma, a többi már problémásabb történet.
-
tata93
tag
válasz
Pityu.
üzenetére
Őszintén szólva nem is vagyok benne biztos, hogy a kijelző meghibásodott. Egyik napról a másikra csak nem adott képet és ennyi. Aztán sok kutakodás után kicseréltem a kijelzőt, semmi. Kicseréltem a kábelét, szintén semmi. Aztán ott mindent mindennel megpróbáltam, de továbbra sincs semmi. De ahogy Pyttawrx kolléga is írta, lehet, hogy már alaplap gyanús a dolog. Őszintén szólva meg akartam úszni a szervizt, mert annyira nem fontos, hogy legyen képe 10k-ért, hiszen majdnem ennyiért vettem anno.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 15GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 32GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- MacBook Pro 15 (2018) i7 2.6 GHz / 32 GB RAM / 512 GB SSD / Radeon Pro 560X 4 GB
- újszerű MacBook Air M2 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar
- Dell Latitude 7410 - Core i7-10610u. 16GB ram, Vil. magar bill, 12 hó gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3618,96% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921, 100% Akkumulátor
- Nokia 4.2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha nem kapcsol be, lehet valamelyik tápkörben lévő mosfet halt meg... ki kellene mérni
Pyttawrx