- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blue Thunder
senior tag
A minőségi paszta nagyon sokat jelent. Ha a venti pörgött és nem zúgott (csapágyhang), akkor azzal nem hiszem hogy gond lett volna viszont a hűtőborda/hűtőcső része mondjuk sérült volt esetleg az okozhatta a hibát, esetleg nem feküdt fel rendesen a cpu-ra, vagy épp a paszta amit mondtam. A lényeg hogy megoldódott a probléma
-
Blue Thunder
senior tag
Azt gondoltam de jó lenne tudni a pontos márkát mert nagyon sokat jelent...épp most szedem/szedtem szét párom laposát....hát épp hogy nem volt szinte rajta semmi sem
Ha sima mezei pasztát használsz az kb semmit se ér....én gépekkel foglalkozom, az alap gépeket is és laptopokat is minimum MX-2 vel pasztázom, ha saját részre kell akkor meg MX-4 et ajánlok illetve ehhez hasonlót. Korábban használtam cooler mastert illetve amit gyárilag adtak, de MX4-el kenven 13-15 fok mínuszt nyertem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Le Mans Ultimate
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple Watch
- Elektromos autók - motorok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Lenovo ThinkPad P1 G2 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon E-2276M 32/1TB QUADRO T2000 4GB FHD
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest