Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolti1987
aktív tag
válasz
Gordiann
üzenetére
Nekem most javították meg a videokarimat, ez volt a hiba, csak azért is írtam.
5 ezer jMF-ért javították, aki javította azt mondta h csak egy nagyon picit vált el a forrasztás, csak át kellett melegíteni.
Még nem tudtam kipróbálni, mert belerakom a videokarit a notiba, örül h végre jó, elindít, és most jön a gond: nem idul el a hűtése

Volt már valakinek ilyen?
(Zsinórt nem csíptem el, de januárba majd csinálok neki egy jókis tesztet, remélem csak a ventivel van a gond.)
-
Zsolti1987
aktív tag
-
válasz
Gordiann
üzenetére
Nem, azzal fogok jönni, hogy azt a gépet nem OSX-re találták ki! Az egy sima Inteles X86-os Winfos PC amire nagyon szuperül megírták az MacOS-t és szép ruhába öltöztették.
Esetleg próbáld meg régebbi driver-el, az Intel oldaláról azokat is le tudod tölteni.
Nem hiszem, hogy a Win jobban vagy többet használná ki a video chip-et. Ami nincs is, mert az északi hídba van integrálva, tehát a legkisebb meghibásodása is kihatna egyéb hardver elemekre is. (egyszer elmelegedett, le van sarkazva, rossz a hűtése... stb, stb)
Szerencsére nagyon úgy néz ki, hogy szoftveres probléma van a géppel.Nem gond, kérdezz hülyéket, igyekszem nem hülyeségeket válaszolni!

Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 100% Akkumulátor
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF F15 FX506HE notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD nVidia RTX 3050Ti 4GB W11
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

MacOS alatt is csinálja a képernyő rángatózást?
Pyttawrx