Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
kreten67
senior tag
válasz
Belako
üzenetére
Azért simán lehet a VGA vagy az lvds (itt választódik a külső és a saját monitor) kérdése.
Az NVIDIA GeForce 8600M különösen gyakran produkál ilyet!
Mint korábban már említettem :gyakori az hogy a külső monitoron van -- ellenben a sajáton nem ad képet,és ezért a fent említett alkatrészek a felelősek.
Azért csak szép sorban ki kell zárni ,kezdve a legegyszerűbbel - lcd -- lcd kábel (ha az inverter lenne a probléma okozó azt könnyen kizárhatod - csak húzd ki az inverterből a kábeleket és erős fény mellett halványan látnod kellene a videojelet a kijelzőn). -
Mauddip
aktív tag
Belako és Dell XPS kollégáknak: Köszönöm válaszotok, a problémám még annyi, h a dvd olvasó is hibás, lemezről nem tudok futtatni semmit, csupán usb-ről. Ez működik onnan is esetleg, mondjuk egy Windows 7 USB/DVD tool-al?
Köszönöm előre is!
-
-
Belako
tag
Nos közben érdekes dologra lettem figyelmes a gyártó szerint Toshiba MK5055GSX ilyen vinyónak kellene benne lennie, sentinel szerint MK-5061GSYN ilyen van benne. Korábbi tulaja utalt arra hogy cserélve lett benne a vinyó. Most adtam neki bios-ban egy load default setting-et hátha ez megold valamit.
Okozhat-e bármilyen jellegű problémát ha cserélik a vinyót (Plkommunikációs hiba az alkatrészek között), mi van ha frissítem rajta a bios-t ? -
NEMO1968
őstag
Szia!
Igen,van elem.
Igen,generálhat hibákat(elfelejti az időt,BIOS beállításokat)ha lemerül.
Vannak noti típusok,ahol addig nem derül ki hogy lemerült az elem,míg nem áramtalanítod teljesen(akksi ki,táp kihúz).
ravail
Nekem miért kéne önkritikát gyakorolnom?
Én csak dicsértem a NOTIK-ot,nem ajánlottam
.
Ajánlani Tökölt ajánlottam személyes tapasztalat alapján.
Innentől a kollégáé a döntés.
Utiköltséggel együtt fél áron kijöttem a javításból,mint ha helyben viszem el valahova
. -
Dell XPS
veterán
Switchable graphics esetén még érteném, hogy vannak illesztő problémáid, így viszont kevésbé. Ebben nem MXM-es a videokártya? Tesztelni kellene az OS illesztővel és úgy megnézni terhelésre miképpen reagál. Az "illesztő leáll, helyreáll" problémáknál már találkoztam olyan esettel, aminek a vége valóban BGA probléma volt.
-
cerebrate
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Építő/felújító topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen autót vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- MSI Stealth A16 AI+A3XWHG Copilot+PC/OLED 16 240Hz/RTX 5070 Ti/Ryzen AI 9 HX 370/AI optimalizált
- ASUS ROG Strix G15 gamer laptop, i5-10300H, GTX 1650 Ti
- Hp Elitebook 840 G1 14'' - I5 4310U 2.00GHZ 8 Gb - 256Gb
- Lenovo Thinkpad L580 15,6" FHD - I5 8350U - 8Gb - 256 Gb
- Hp Probook 640 G4 - I5 7300U - 32Gb rammal
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.
Pyttawrx