- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
Új hozzászólás Aktív témák
-
kreten67
senior tag
válasz
Belako #12700 üzenetére
Azért simán lehet a VGA vagy az lvds (itt választódik a külső és a saját monitor) kérdése.
Az NVIDIA GeForce 8600M különösen gyakran produkál ilyet!
Mint korábban már említettem :gyakori az hogy a külső monitoron van -- ellenben a sajáton nem ad képet,és ezért a fent említett alkatrészek a felelősek.
Azért csak szép sorban ki kell zárni ,kezdve a legegyszerűbbel - lcd -- lcd kábel (ha az inverter lenne a probléma okozó azt könnyen kizárhatod - csak húzd ki az inverterből a kábeleket és erős fény mellett halványan látnod kellene a videojelet a kijelzőn). -
Mauddip
aktív tag
Belako és Dell XPS kollégáknak: Köszönöm válaszotok, a problémám még annyi, h a dvd olvasó is hibás, lemezről nem tudok futtatni semmit, csupán usb-ről. Ez működik onnan is esetleg, mondjuk egy Windows 7 USB/DVD tool-al?
Köszönöm előre is! -
-
Belako
tag
Nos közben érdekes dologra lettem figyelmes a gyártó szerint Toshiba MK5055GSX ilyen vinyónak kellene benne lennie, sentinel szerint MK-5061GSYN ilyen van benne. Korábbi tulaja utalt arra hogy cserélve lett benne a vinyó. Most adtam neki bios-ban egy load default setting-et hátha ez megold valamit.
Okozhat-e bármilyen jellegű problémát ha cserélik a vinyót (Plkommunikációs hiba az alkatrészek között), mi van ha frissítem rajta a bios-t ? -
NEMO1968
őstag
Szia!
Igen,van elem.
Igen,generálhat hibákat(elfelejti az időt,BIOS beállításokat)ha lemerül.
Vannak noti típusok,ahol addig nem derül ki hogy lemerült az elem,míg nem áramtalanítod teljesen(akksi ki,táp kihúz).
ravail
Nekem miért kéne önkritikát gyakorolnom?
Én csak dicsértem a NOTIK-ot,nem ajánlottam.
Ajánlani Tökölt ajánlottam személyes tapasztalat alapján.
Innentől a kollégáé a döntés.
Utiköltséggel együtt fél áron kijöttem a javításból,mint ha helyben viszem el valahova.
-
Dell XPS
veterán
Switchable graphics esetén még érteném, hogy vannak illesztő problémáid, így viszont kevésbé. Ebben nem MXM-es a videokártya? Tesztelni kellene az OS illesztővel és úgy megnézni terhelésre miképpen reagál. Az "illesztő leáll, helyreáll" problémáknál már találkoztam olyan esettel, aminek a vége valóban BGA probléma volt.
-
cerebrate
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Használt 2022-es MacBook Air 13 - M2-es processzor, 8GB RAM, 256GB SSD
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - Cseh billentyűzet - 224 ciklus / 88% - 1 év garancia
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest