- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- koxx: Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kreten67
senior tag
válasz
Belako #12700 üzenetére
Azért simán lehet a VGA vagy az lvds (itt választódik a külső és a saját monitor) kérdése.
Az NVIDIA GeForce 8600M különösen gyakran produkál ilyet!
Mint korábban már említettem :gyakori az hogy a külső monitoron van -- ellenben a sajáton nem ad képet,és ezért a fent említett alkatrészek a felelősek.
Azért csak szép sorban ki kell zárni ,kezdve a legegyszerűbbel - lcd -- lcd kábel (ha az inverter lenne a probléma okozó azt könnyen kizárhatod - csak húzd ki az inverterből a kábeleket és erős fény mellett halványan látnod kellene a videojelet a kijelzőn). -
Mauddip
aktív tag
Belako és Dell XPS kollégáknak: Köszönöm válaszotok, a problémám még annyi, h a dvd olvasó is hibás, lemezről nem tudok futtatni semmit, csupán usb-ről. Ez működik onnan is esetleg, mondjuk egy Windows 7 USB/DVD tool-al?
Köszönöm előre is! -
-
Belako
tag
Nos közben érdekes dologra lettem figyelmes a gyártó szerint Toshiba MK5055GSX ilyen vinyónak kellene benne lennie, sentinel szerint MK-5061GSYN ilyen van benne. Korábbi tulaja utalt arra hogy cserélve lett benne a vinyó. Most adtam neki bios-ban egy load default setting-et hátha ez megold valamit.
Okozhat-e bármilyen jellegű problémát ha cserélik a vinyót (Plkommunikációs hiba az alkatrészek között), mi van ha frissítem rajta a bios-t ? -
NEMO1968
őstag
Szia!
Igen,van elem.
Igen,generálhat hibákat(elfelejti az időt,BIOS beállításokat)ha lemerül.
Vannak noti típusok,ahol addig nem derül ki hogy lemerült az elem,míg nem áramtalanítod teljesen(akksi ki,táp kihúz).
ravail
Nekem miért kéne önkritikát gyakorolnom?
Én csak dicsértem a NOTIK-ot,nem ajánlottam.
Ajánlani Tökölt ajánlottam személyes tapasztalat alapján.
Innentől a kollégáé a döntés.
Utiköltséggel együtt fél áron kijöttem a javításból,mint ha helyben viszem el valahova.
-
Dell XPS
veterán
Switchable graphics esetén még érteném, hogy vannak illesztő problémáid, így viszont kevésbé. Ebben nem MXM-es a videokártya? Tesztelni kellene az OS illesztővel és úgy megnézni terhelésre miképpen reagál. Az "illesztő leáll, helyreáll" problémáknál már találkoztam olyan esettel, aminek a vége valóban BGA probléma volt.
-
cerebrate
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Lexus, Toyota topik
- Milyen autót vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Nagyrobogósok baráti topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Építő/felújító topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Dell Latitude 7320: i5-1145G7/16GB /512GB SSD/13"3 FHD, Touch, Matt/Win11 Pro
- HP Chromebook 14a-na0099ng :Intel Celeron N4000/4GB/32GB eMMC/14"FHD/Chrome OS
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 1 TB M.2 NVMe SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- HP 440 G9 /I3-1215U/4GB/ Esztétikai hibás és kijelző hibás
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest