- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibitabi
tag
válasz
KillHates #7791 üzenetére
Sziasztok!
Tegnap vettem egy Asus F5RL Vista-s laptop-ot olyan "állítólagos hibával", hogy bekapcsol, de nincs kép, venti felpörög, led-ek világítanak.
Ezzel ellentétben amikor bekapcsoltam a gépet semmi baja sem volt, tökéletesen működött, többször is elindítottam. / Arra gondoltunk, hogy a hidegben való utaztatás jót tett neki. Illetve a megérkezésekor kivettem, majd visszaraktam az akkut és a winyót./
Egyedül a router-hez nem csatlakozik, pedig már rengeteg lehetőséget kipróbáltam. "NEM AZONOSÍTHATÓ HÁLÓZAT", (néha zöld, néha szürke,) de az internethez nem csatlakozik. Csak LAN kábellel.
- Ma sajnos elég komoly a helyzet. A gép nem kapcsolódik be! Ugyan azzal a hibával amit leírt az előző tulaj.Így kapásból, Ram-okat kivettem majd vissza, és kijelző egyik kábelét lehúztam majd vissza. (Azt hittem nem érintkezik jól a kijelző, mert a zsanéroknál mindkét oldalon meg van repedve kicsit a burkolata.) Nekem azért néha sikerül bekapcsolni, ilyenkor már az elején vagy a Windows betöltésnél lefagy, párszor bejön a Vista, de az egérmozdítással ismét lefagy, egyszer jött be és tudtam használni tíz percet, de lefagyott a kép. Ilyenkor nem kapcsolódik ki, kénytelen vagyok kihúzni a töltőt.
Az induláskor egyik esetben sem működik a billentyűzete, azaz nem tudok belépni a BIOS-ba és utána még a csökkentett módnál sem aktív a klaviatúra, így nem tudok választani! (Külsővel még nem próbáltam.)
Tegnap a hiba halvány szikráját sem mutatta órákon keresztül.
Mi lehet a probléma, mi a tapasztalat? CMOS elem esetleg? GPU, chipset? Vagy más alaplapi dolog?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Hálózati / IP kamera
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Melyik tápegységet vegyem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- VR topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Synology NAS
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5590, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11 ÚJ AKKU
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Asus ROG STRIX G713RC-HX180
- Acer Predator Helios 300 (felújított)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged