Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tibitabi

tag

válasz KillHates #7791 üzenetére

Sziasztok!
    Tegnap vettem egy Asus F5RL Vista-s laptop-ot olyan "állítólagos hibával", hogy bekapcsol, de nincs kép, venti felpörög, led-ek világítanak.
    Ezzel ellentétben amikor bekapcsoltam a gépet semmi baja sem volt, tökéletesen működött, többször is elindítottam. / Arra gondoltunk, hogy a hidegben való utaztatás jót tett neki. Illetve a megérkezésekor kivettem, majd visszaraktam az akkut és a winyót./
    Egyedül a router-hez nem csatlakozik, pedig már rengeteg lehetőséget kipróbáltam. "NEM AZONOSÍTHATÓ HÁLÓZAT", (néha zöld, néha szürke,) de az internethez nem csatlakozik. Csak LAN kábellel.
    - Ma sajnos elég komoly a helyzet. A gép nem kapcsolódik be! Ugyan azzal a hibával amit leírt az előző tulaj. :( Így kapásból, Ram-okat kivettem majd vissza, és kijelző egyik kábelét lehúztam majd vissza. (Azt hittem nem érintkezik jól a kijelző, mert a zsanéroknál mindkét oldalon meg van repedve kicsit a burkolata.) Nekem azért néha sikerül bekapcsolni, ilyenkor már az elején vagy a Windows betöltésnél lefagy, párszor bejön a Vista, de az egérmozdítással ismét lefagy, egyszer jött be és tudtam használni tíz percet, de lefagyott a kép. Ilyenkor nem kapcsolódik ki, kénytelen vagyok kihúzni a töltőt.
    Az induláskor egyik esetben sem működik a billentyűzete, azaz nem tudok belépni a BIOS-ba és utána még a csökkentett módnál sem aktív a klaviatúra, így nem tudok választani! (Külsővel még nem próbáltam.)
    Tegnap a hiba halvány szikráját sem mutatta órákon keresztül.
    Mi lehet a probléma, mi a tapasztalat? CMOS elem esetleg? GPU, chipset? Vagy más alaplapi dolog?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés