Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Fred
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz
st3v3np3t3r #18851 üzenetére
Üdv, beköszönök ide is.
Főnököm laptopján behalt a billentyűzet,gariba megcsinálták, visszajött a lapos (lenovo s145 asszem) és a következőket produkálja.Usb-ről akarok telepíteni win 10-et,biosba belépve 3 mp és újraindul a gép.Ha nem lépek a biosba,akkor Lenovo logó után újraindul,és ismét a Lenovo logóig jut,majd újra és újra...Ssd kiszerel,a saját gépemen feltelepítettem a Windows-t,visszarakva megy minden a Lenovon.
Újraindítás után viszont folyamatosan sípoló hangot ad amíg a bekapcs gombal nem kapcsolom ki.Jól gondolom hogy az alaplap kuka?Szerviz tmx
Azóta csak sípol sípol....
-
válasz
Így van, pont ezért kell normális szervizbe vinni. Mindenki tévedhet. Sajnos én is szoktam tévedni, de az az én károm, ott nem az ügyfél fizet, ezért garancia a javításra is jobb helyeken.. És jól írja fórumtárs ne minket győzz meg, meg nem magaddal példálózz akinek nem okoz gondot a szervizelés.
Viszont ha normális szervizbe viszi, ahol szakik vannak, ott igen lesz mémi költség, ami normális is, de legalább nem kell komplett gépet cserélni, hanem jó eséllyel javítják -
válasz
Szakembernek könnyű a javítás.
Viszont aki itt kérdez annak 99% nem műszerész.
Ne minket győzködj hanem próbálj olyan tanácsokat adni ami egy laikusnak is emészthető.
Viszont ennyi negatív véleményed van a szervízekről akkor inkább sorold fel (példákkal) mely szervizeket kerüljék a ph-tagok... ez is segítség lehet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus FX516PE 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus rog Zephyrus g14
- Bomba ár! Dell Vostro 3500 - i3-350M I 4GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 3560 - i3-3120M I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3522
- Creative Sound BlasterX H6 Gamer fejhallgató számlával és garanciával
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3494, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest