Hirdetés
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: Nóta állj!
- potyautas: Gépjármű ügyek
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
válasz
Pyttawrx #18111 üzenetére
Szia,
Igyekeztem a sok szöveg között kihangsúlyozni, de Thermal Grizzly Kryonaut minőségi pasztával lett újra pasztázva, spaklival szépen szétterítve, a korábbi alkalommal noname pasztát használtam és kicsit sokat is, mert elég sok volt a cpu fémsapka oldalán.
3 éve cserére került a gap pad, az most nem igényelt cserét.
A mai szétszedés alkalmával a hűtőt is újra szétszedtem és látszódott hogy a hűtőegység teljesen szétnyomta a pasztát ahogy annak lennie kell, éppen hogy a fémsapka oldalán megjelent. Ahogy a nagykönyvben meg van írva.
Csak a szalagkábelen van égésnyom, illetve az alatta lévő capton szalagon.
Új hozzászólás Aktív témák
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- SZINTE ÚJ! MacBook Air M4 - 13 , 16 GB RAM, 512 GB SSD, Éjfekete + 4 év garancia + balesetbiztosítás
- ASUS FX505DY játszós laptop, megkímélt állapot
- Fujitsu Lifebook U939X Black /magyar bill/ - garanciális, használt
- Új! - Lenovo IdeaPad Slim 3 Arctic Grey i3/8gb/512ssd - billentyűzet világítás
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk dokkolókat
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest