Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Máté tíz pró
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blue Thunder
senior tag
válasz
DjSteve85 #16097 üzenetére
Nálam tavaly volt egy lapos asszem 3 éves volt kb. Pont ugyanilyen hibajelenséggel vitték szervizbe ott nem oldódott meg a gond újratelepítés után sem (illetve cseréltek benne "valamit" után sem) , azután hozzám került (én is javításokkal illetve kis pc boltom van), sokat szívtam vele de driveres gond volt (amit az első perctől kezdve sejtettem). Szóval ha már leírtad hogy nem mostanában volt se telepítve se driverezve...nos akkor hajrá...én felraknék egy win10-et (mondjuk azért is szeretem mert eléggé jól leszedi a legfrisebb drivereket), aztán ha ez nem oldja meg akkor lehet sakkozni a hang driverekkel (hozzáteszem win 10-et raktam a gépre és ha jól emlékszem egy win7-es driver lett jó hozzá).
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED monitor topic
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Vivobook Pro 15 N6506MV 15.6" QHD+ OLED Ultra 9 185H RTX 4060 24GB 1TB NVMe IR kam gar
- Új Thinkpad X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó használt szép állapotú ASUS TUF Gaming F15 FX506HC-HN1135W Notebook Termékcsalád Asus TUF Gam
- EliteBook 830 G11 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 12th 14" 3K OLED érintő Ultra 7 155U 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- Samsung C27JG50QQU Monitor
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest