Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kalandor: Fred
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
kreten67
senior tag
válasz
gyvince #11397 üzenetére
A baj az velük ,hogy az amd procit kombinálják egy ati hd4570-es vgával esetleg egy hd3200-vel katasztrofális esetben mind a 3 együtt egy közös hűtővel (asus k50ab) és inkább alkalmas a kenyérpirításra mint a rendeltetésszerű használatra, ne agy isten játékra és a gép jó ha 2 évet kihúz.
Majd jön reflow ,jobb esetben reball és irány a apród vagy a jófogás,de aki majd megvásárolja annak nem lesz egy jó "fogás".
Az asus k50ab nem egyedi eset,de talán a legrosszabb.
Számos acer és hp dv szériának ez a rákfenéje ,hogy most a pontos típusokat ne részletezzem pedig könnyű lenne elég csak ránéznem a bontós raktáramban nagy számban ismétlődő típusokra.
Én nem vagyok semmilyen"párti" ,de az intel procival és intel vgával szerelt gépeket ajánlanám inkább az általános használatra.
Remélem nem váltok ki ezzel vitát,és nem járok tévúton ezen a téren.Ez az én saját tapasztalatom semmi több,remélem a nálamnál képzettebb okosabb szakik is alátámasztják akik itt fórumoznak és segítenek önzetlenül a náluknál kevésbé hozzáérőtöknek! (na ezt jól megfogalmaztam)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Revolut
- LED világítás a lakásban
- Apple MacBook
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Dell Latitude 9410 i5-10310U / 8gb ddr4 / 250gb m.2 / érintőkijelző/ világító magyar Bill. / töltő
- Eladó: Asus ROG Zephyrus G16 (2024) - GU605MI-QR075W
- Prémium ThinkPad T14s Gen 4 Munkaállomás, Ryzen 7 PRO 7840U w/Radeon 780m szép állapotban
- HP USB-C G5 Dokkoló (5TW10AA ABB) Új
- Asus A15 FA506QM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- UTOLSÓ 4db! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest