- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
kreten67
senior tag
válasz
gyvince #11397 üzenetére
A baj az velük ,hogy az amd procit kombinálják egy ati hd4570-es vgával esetleg egy hd3200-vel katasztrofális esetben mind a 3 együtt egy közös hűtővel (asus k50ab) és inkább alkalmas a kenyérpirításra mint a rendeltetésszerű használatra, ne agy isten játékra és a gép jó ha 2 évet kihúz.
Majd jön reflow ,jobb esetben reball és irány a apród vagy a jófogás,de aki majd megvásárolja annak nem lesz egy jó "fogás".
Az asus k50ab nem egyedi eset,de talán a legrosszabb.
Számos acer és hp dv szériának ez a rákfenéje ,hogy most a pontos típusokat ne részletezzem pedig könnyű lenne elég csak ránéznem a bontós raktáramban nagy számban ismétlődő típusokra.
Én nem vagyok semmilyen"párti" ,de az intel procival és intel vgával szerelt gépeket ajánlanám inkább az általános használatra.
Remélem nem váltok ki ezzel vitát,és nem járok tévúton ezen a téren.Ez az én saját tapasztalatom semmi több,remélem a nálamnál képzettebb okosabb szakik is alátámasztják akik itt fórumoznak és segítenek önzetlenül a náluknál kevésbé hozzáérőtöknek! (na ezt jól megfogalmaztam)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Sorozatok
- Windows 10
- War Thunder - MMO Combat Game
- Kuponkunyeráló
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- HP 15da0000nh Intel Silver N5000 / 8gb ddr4. / UHD 620 / 1TB Hdd / 70% akku / Olcsó DDR4-es laptop
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Eladó egy Asus g751j Dobozzal gyári tőltővel
- HP 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Villágító billentyűzet,8GB Ram,256-512SSD,jó akku,Szép állapot
- Újszerű Asus,játékra is,17,3"FullHD,i7 8550(8X4Ghz)GT920mx 2/4GB DDR5 VGA16GB RAM,SSD+HDD,
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged