Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kreten67
senior tag
válasz
gyvince
üzenetére
A baj az velük ,hogy az amd procit kombinálják egy ati hd4570-es vgával esetleg egy hd3200-vel katasztrofális esetben mind a 3 együtt egy közös hűtővel (asus k50ab) és inkább alkalmas a kenyérpirításra mint a rendeltetésszerű használatra, ne agy isten játékra és a gép jó ha 2 évet kihúz.
Majd jön reflow ,jobb esetben reball és irány a apród vagy a jófogás,de aki majd megvásárolja annak nem lesz egy jó "fogás".
Az asus k50ab nem egyedi eset,de talán a legrosszabb.
Számos acer és hp dv szériának ez a rákfenéje ,hogy most a pontos típusokat ne részletezzem pedig könnyű lenne elég csak ránéznem a bontós raktáramban nagy számban ismétlődő típusokra.
Én nem vagyok semmilyen"párti" ,de az intel procival és intel vgával szerelt gépeket ajánlanám inkább az általános használatra.
Remélem nem váltok ki ezzel vitát,és nem járok tévúton ezen a téren.Ez az én saját tapasztalatom semmi több,remélem a nálamnál képzettebb okosabb szakik is alátámasztják akik itt fórumoznak és segítenek önzetlenül a náluknál kevésbé hozzáérőtöknek! (na ezt jól megfogalmaztam)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Path of Exile 2
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Flint 2 OFF topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Elektromos autók - motorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 6
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Asus ROG Flow X13 Ryzen 9 6900HS 16 GB DDR5 6400 1 TB SSD RTX 3050 Ti 1920 1200 120Hz
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Pyttawrx