- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Kuponok....
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hungromit
csendes tag
Sziasztok, van egy viszonylag régi Dell Latitude 7480-as notim (még jó pár éve amúgy hardveraprón vettem), ami jenleg a következő hibát produkálja:
Először a touchpad csinálta azt, hogy időnként nem működött, hiába töröltem és installáltam újra a drivert többször is. Ezt még megoldottam usb-s egérrel, viszont most a billentyűzet kezdte el ugyanezt. Először még bekapcsolás után működött egy darabig, aztán szállt el. Majd már bekapcsolás után sem, biosban sem (ebből gondolom, hogy nem az os-hez van köze). Szétszedtem a gépet, lehúztam a csatikat és visszadugtam mindent, frissítettem a biost, egy rövid ideig utána úgy tűnt megjavult (először még a touchpad is), de aztán ugyanez (először a touchpad aztán a billentyűzet). Most viszont, amikor már bekapcsolástól nem működött azt vettem észre, hogy ha lehúzom az akksit (ami egyébként egy utángyártott Pantona akkumulátor), akkor működik a billentyűzet, de kb fél óra használat után elszáll és nem működik tovább. Kicsit meg vagyok lőve, alaplapi hibára gondolnék (csak mert a touchpad és a bill külön vannak ha jól láttam, az furcsa, hogy mindkettő ugyanezt produkálja), de aztán lehet valami tök más, úgyhogy ha van valakinek bármi ötlete azt nagyon szívesen veszem! Win-t nem installáltam még újra, mert nem úgy tűnik, hogy ahhoz lenne köze, de hétvégén megcsinálom, ha nincs jobb ötlete senkinek. Hálás köszönet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Milyen autót vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Dobozos Microsoft Surface Érintős Laptop Go 2 -50% 12,4" i5-1135G7 8/128 WSXGA
- Új Dobozos PcCom Revolt Gamer Tervező Vágó laptop -65% 15,6" i7-13700H 32/1TB RTX4060 8GB FHD 144Hz
- Dell Inspiron 14 5401 / i5-1035G1 / 8gb ddr4 / 500gb nvme ssd / jó akku/ magyar bill. / töltő
- Dell Latitude 7490 i7-8650u / 16gb ddr4 / 500gb ssd / Magyar Bill /jó akku / töltő
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2147
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest