Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• dadydas

csendes tag

Sziasztok!

Tegnap vettem át a futártól az új ASUS Zenbook UX3402 gépemet. Este felraktam rá pár OFFICE programot és a Steam appot és egy vonatos játékkal teszteltem, hogy túlmelegszik-e, jól hűt-e a ventillátor. Jól működött minden igazából. Ma reggel megnyitottam a böngészőt hírolvasásra, és a végén kikapcsolás nélkül lecsuktam a laptopot. Amikor hazaértem bekapcsoltam és a böngésző hátterében egy pillanatra felvillant egy olyan hibaüzenet, hogy az eszköz túlmelegedett és egyből kikapcsolt.
    Azóta se kép se hang... Annyi történik csak, hogy a töltőt rádugva a visszajelző LED működik, illetve a kamera kikapcsolás visszajelző LEDje világít. :o :o :o
    Természetesen a szervízbe küldést elindítottam, de teljesen ki vagyok bukva emiatt...

Van esetleg valakinek valami ötlete, hogy mi történhetett?

Talán nem kapcsolt alvóba a gép amikor lecsuktam és valami háttérfolyamat (jó kérdés hogy mi?) megfőzte a procit?
    Vagy esetleg a szobába besütött a nap délután és emiatt túlmelegedett a gép? (Hülyeségnek tartom ezt, mivel a LED panel teljesen hideg volt)
    Egyszerűen lövésem sincs..

Köszi a tippeket!

Új hozzászólás Aktív témák